AKTUELNO

Sasuo mu u lice sve što misli!

Počele su još jedne "Nominacije", a zadrugari večeras biraju između Viktorije Mitrović i Janjuša, koje je za potrčke postavio Đole Kralj. Nakon Sandre Rešić, svoj glas dao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Viki. Ja nemam predrasuda, znam Vikinu prošlost i šta joj se desilo, postoji objašnjenje zašto je ona ovakva, zato ja sve to opravdavam. Viki je neko ko je dobio šansu da posle rijalitija izađe iz svega toga (Onlifensa). Razmišljala je da otvori restoran brze hrane. Možda će joj ovo pomoći, iako ima traume od čega je doživela, kad bude htela, sama će to ispričati... Ova žena mesi, pere, nema šta ne radi. Ona je žena koja je borac, imala je problema sa roditeljima, ne priča sa majkom, sa ocem. Šta ju je sve zadesilo i zašto nema emocija prema muškarcima, sve to ima logično objašnjenje. Jedino što joj želim od srca je da se zaljubi, a to je baš teško. Nju bi to spasilo, da ponovo vrati veru u muškarce. Danas mi je sredila rehab, ja sam hteo da joj dam pare, ona kaže da ne treba. Drug je. Pravila je mekike i podelila, ovde retko ko šta deli. Setimo se Slobe Radanovića. Ja joj stvarno želim da pronađe neki normalan život, naročito zbog svoje ćerkice - krenuo je Miki, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Janjuša tiče, podržavam one klipove od sinoć, treba da bude kao Janjuš iz prve sezone. Biću direktan. Ponovo ovo gleda njegova porodica. Znam da se ti zaj*bavaš. Pričali smo pre rijalitija, rekao si da želiš da popraviš sliku o sebi, ali si na krivom putu. Okej, zezanje sa Deniz, Irmom, ali kad bi ušao u nešto ozbiljnije... Treba i tvoja bivša žena i drugi da vide da si ti normalan. Sa Marijanom da uđe u vezu? Treba da se držiš svog zezanja. Ali ti se zezaš, pa zaljubiš. Ja želim da podržim Viki, poslaću Janjuša u izolaciju - završio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Janjuš

#Miki Đuričić

#Viktorija Mitrović