AKTUELNO

Sasuo im sve u lice!

Izbor za tri osobe koje su se najmanje potrudile u toku nedeljnog zadatka još uvek traje, a sledeća sa javila Nadica Zeljković.

Najviše me iznervira kad neko ko je i psihički i fizičk spreman ne da sve od sebe i nema želju da doprinese. Miljana, Jelena i Car oni su spremni i mogli su više.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je komentarisao Lepi Mića.

Ja prijateljstvo ne dokazujem otvaranjem katanaca. Pričaću o odgovornosti pojedinaca, neko je shvatio da se odanost pokazuje davanjem krvi, slike, a nekog da boli k*rac. Jelenu je duboko boleo ku*ac, Miljana prvu noć dala sve od sebe.
Ne kažem ko je našao koliko ključeva, nego smo videli da njhova ekipa trči, niko ne šeta. Mi smo imali takvu sliku - ubacio se Stefan.
Neću da radim ništa na silu. Nisam ja u vojisci, pa da trčim. Ljude boli ku*ac, ne msatraju nekoga prijateljem - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Bori rekao oni se tamo ne vole, složni su zato što se nečega boje. Za pare se prijateljstvo ne kupuje. Broj jedan je Jelena jer nju ne zanima ovde je 10 dana. Car je spavao za vreme zadatka, on je broj dva - rekao je Mića.
Budi sam se na zvono, 9 meseci to nisam radio, Milica moja da dođe ne bih to radio, sad sma se budio žmurke da igram. Samo za jedan zadatak su me probudili.
Altivnost gospodina Cara bila je na nivou, ali ne i efektivnost. Koliko ključeva si našao? Koliko katanaca si otvorio? - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog tebe smo izgubili - rekao je Bora Nenadu.
Nemoj da si sujetan, najbrži sam bio - odbrusio je Ša.
Pošto u našoj ekipi nema loših, Ša kaže najbolji, Neca kaže najbolji, Bora isto. Aleks jedan, Kristina dva, Dragan tri - nastavljao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalhnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga