AKTUELNO

Sinoć se tresla Bela kuća.

Odnos Stefana Mihića i Marka Osmakčića izaziva pravu buru u "Zadruzi" od useljenja takmičara pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu od Belu kuću. Momci koji su se upoznali u karantinu i postali drugari, vrlo brzo su zaratili. Marko sada optužuje Stefana da je opsednut i zaljubljen u njega, sa čim se slažu pojedini zadrugari.

Foto: Jelena Simonović

U sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" nastao je pravi haos kad je Irma Sejranić osudila obojicu zadrugara, zbog čega ju je Stefan polio vodom. Potom su zadrugari iskritikovali Mihića, a Lepi Mića je izneo niz optužbi na njegov račun.

Ovo je dokaz da je ovaj dečko nasilnik, meni je ovo jako smešno. On priča kako ga neke stvari vređaju, a onda poliva ženu koja nema isto mišljenje kao on. Njemu je stalo do Marka, i bukvano da mu ga strpa u čm*r i da mu sv*ši u usta. On mu kao oprašta, on bre želi Marka. Ja znam da voli muškarce, i znam da golim rukama napada pe*ise u javnom toaletu - govorio je Mića.
Ovde se sve vidi pa čak i ko je Mića. Ovde se sve može videti. Ispada da sam ja psihopata, homose*sualac. On nema poštovanja, može otac da mi bude, a tako da priča. Vidite šta radi Mića - odgovorio je Stefan.
Ovaj je psihopata. Anđelo moram da ti kažem da si ti s*sica kada mi je ovaj rekao da ti je drug. Moram ti reći da si ti takav ljigavac - skočila je Matora.
Ja sam vaspitan i obrazovan i ne želim da pričam sa ovakvim ljudima - poručio je tada Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupili smo u kontak sa Anđelom, koji je prokomentarisao svađu Matore i Mihića.

Ma, to je njihova stvar, ne zanima me, ja nikoga nisam zadužio da bilo koga čuva tamo, niti bi trebalo da se neko druži sa nekim samo zato što poznajem obe strane. Svako vodi svoju bitku i svoj rijaliti. Poznajem mnogo ljudi, što ne znači da bi svi oni trebalo da se druže kad se u nekom periodu života negde sretnu. Stefana poznajem odavno iz grada, ali mi nismo prijatelji, niti se družimo Bog zna koliko... Svako je tamo za sebe i vodi svoj rijaliti - odgovorio je Anđelo.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M. P.

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Marko Osmakčić

#Stefan Mihić