AKTUELNO

Neće joj biti svejedno!

U radiju su se Banetu Čolaku pridružili Mateja Matijević, Vanja Rašova, MC Damiro i Nevena Savić. Na početku je Bane imao par uključenja.

Ja moram da kažem da je Marko maločas koliko toliko tačno ispričao. Ja ne kažem da je ona manijak, mada deluje da jeste. Ja nisam skinula majicu, imala sam gornji deo koji se malo povukao ali nije se svukao. Rekla sam mu više puta da ja to ne želim, i govorila sam da on ide. Meni se on svideo i bio mi je simpatičan ali je postao mnogo penetrantan u tome, tačnije navalentan. Ja sam njemu rekla da se on meni sviđa, ali ja se nisam napalila, a on jeste. On je mene tada pitao da li on može sam sebe da odradi, a ja da gledam, mada sam mu rekla da će to morati sam da uradi i ja sam nakon toga otišla da se tuširam - rekla je Vanja, a onda ju je Bane upitao za odnos sa MC Damirom:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se mnogo dobro slažemo i meni je mnogo drago bilo kada smo se Damiro i ja zapričali posle svega što se pričalo. Meni je on jako drag i ne znam šta bih radila da on nije tu - rekla je Vanja, a onda je Demiro objasnio sve o Staniji i kobasici.
Ne bih o tome, ja samo moram da kažem da sam ja Staniji platio ceo spot i to je to. Mi smo se lepo pozdravili, mi se ne mrzimo. Ja sam u konfliktu sa njenim timu, sa tom ženom koja to radi, a ne sa Stanijom - rekao je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Bane je tražio Neveni i Mateji da objasne njihov odnos:

Mi smo se prijteljski poljubili i to je to. Ja sam slobodna devojka pa ćemo videti - rekla je Nevena.
Nikada se ne zna šta će biti, ponela nas je atmosfera, ali videćemo. Nije bilo ništa više od poljupca. Mene iskreno ne zanima šta moja bivša misli o tome, i mi nećemo imati nikakav odnos ako Tara uđe. Mene ona ne zanima - rekao je Mateja.
On je moj tip, okej izgleda. Biće sve spontano - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Vanja super i ja se jao uzbuđeno osećam, ali ona je meni drugarica i ne verujem da ću biti u vezi u rijalitiju - rekao je Damiru.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga