AKTUELNO

Košarkaš nije imao odgovor na ovo!

Lepi Mića nastavio je da deli budžete za ovonedeljne troškove:

Nevena nema svoj krevet, snašla se na neki način, kao i Milica, Mensur je bio tu - rekao je Mića i dao im srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je neko sa kim sam ja dugo godina u rijalitiju, o kome sam ja vodio računa dok je bio trudan, neko ko je bio njen rado viđen gost u kući. Miljana i ja smo jedno drugom rekli sve najgore ovde, nema šta se tu nije psovalo, moram da priznam da Miljanu ne mrzim, nikad je nisam mrzeo, kao ni ona mene. Ja je volim, kakva god da je, jeste nekad ološ, đubre, ali je takva - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija Dobrojević takođe dobija veliki budžet, neke stvari mene i Staniju vežu za ceo život, neke stvari nisu izašle na čistac, postoje neke sumnje, ali će uvek imati veliki budžet - nastavio je Mića.
Dalje, Marko Janjušević, imamo zajedničkih tačaka, neki ljudi sa kojima se obojica družimo. Morate shvatiti kad ste sa nekim tu, četiri godine, prošli smo mnogo dobrih i loših stvari. On je ovde uradio najlošiju stvar u životu, hvala Bogu da se dozvao pameti sada. Vi čuvajte svoje brakove, neću ih čuvati ja - poručio je Mića Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga