AKTUELNO

Nije ovo očekivala!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditelja Dragana Marinković Mace su bivši ljubavni par Maja Marinković i Milan Janković Čorba.

U emisiju se uključila gledateljka iz Beograda:

Moram da ti kažem da te neću kriviti. Jesi se loše poonašala, ali nisi samo ti kriva, ne treba odgovornost da snosiš samo ti, već i on. On je oženjen, nek drži šlic zatvoren. Reci mi tvoje mišljenje o prva tri mesta u Zadruzi:
Nadicu pozdravljam i poštujem i cenim je. Ona je bila pravična i duhovita. Milica je isto okej, u korektnim, smo odnosima, zaslužno je tu. Za treće mesto Miljana, pa ja nju mnogo volim, ona je meni sjajna. Družimo se, ima ona te probleme, ali je ona jako dobar čovek. Sinoć smo se videli i družimo se. Ona izgleda nikad bolje - rekla je Maja pa je morala da kaže svoja prva tri mesta:
Po mom mišljenju su se najviše dali za rijaliti su Mišel, Car i Nadica možda, ali najbolji akteri za rijaliti su bili Kristijan, Car, ja, Janjuš, Ša, Tara, Car, Paula, Stefan, Jovana... - pričala je Maja.
Ma ne slažem se za Jovanu i Stefana, oni su samo vređali druge, takođe ne mogu da kažem da je Nadica moralna. Pobedila je nemorlana ljubavnica - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba svaka ti čast, sjajan si. Moram ti reći da si se mnogo dao kao prijatelj Kristijanu, bukvalno 100%, a druga strana nije dala ni 30%. Ja ti želim sve najbolje i tebi i Teodori, sve najbolje želim i tebi i tvojoj porodici. Moram da ti zamerim samo jednu stvar za Mišela, on nikada nije rekao ništa loše za tebe - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da otkrijem o kojim muškarcima se radi, ne želim da pričam o tim likovima koji mi pišu a i vezama su - odgovorila je Maja Maci na pitanje o zadrugarima koji joj pišu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga