AKTUELNO

Otvorio karte!

Kako smo sve bliže spektakularnoj večeri otvaranje nove sezone "Zadruge", uzbuđenje neprestano raste kako među novim učesnicima, tako i među voditeljima najgledanijeg rijaliti šou programa. Darko Tanasijević, šarmantno TV lice televizije Pink, otkrio je šta sprema za novu sezonu i kako se oseća pred sam početak.

Foto: Pink.rs

Koliku euforiju i tremu osećaš pred početak Zadruge 5 i koje 3 emocije bi naveo kao ključne kad pomisliš na početak nove sezone? 

- Moram priznati da treme nema, mi smo već uigran i proveren tim, ali pred sam početak svake nove sezone osećam veliku euforiju, uzbuđenje i strast - prema poslu, novim izazovima, šou programu koji gleda toliko miliona ljudi, a samim tim i odgovornost.

Koje reči bi upotrebio da opišeš petu sezonu i da li ti je žao što će ovo biti poslednja sezona Zadruge? 

- Petu sezonu ćemo najlakše opisati onda kada se ona bude završila, ali na osnovu svega onoga što provereno znam i u šta sam upućen, odgovorno mogu da kažem da će ovo biti najuzbudljivija i po svim parametrima najuspešnija sezona do sada! Toliko je ljudi angažovano na ovom projektu, toliko imamo novih ideja, igrica, inovacija i generalno izazova da će gledaoci biti oduševljeni, a jedva čekam da vidim kako će se snaći zadrugari. Kada se Zadruga bude završila, veoma će mi nedostajati, ali biću srećan jer sam bio odabran da budem deo tima u kojem sam mnogo naučio, sazreo i zajedno sa njima postigao neverovatne uspehe koji su, slobodno mogu da kažem, ispisali istoriju.

Foto: Pink.rs

Kakve su tvoje prognoze kada je u pitanju nova sezona, na osnovu imena potvrđenih učesnika? 

- Kada sam video sva ta imena na spisku učesnika, odmah sam znao da će ih gledaoci obozavati, tačnije - neprestano gledati idućih deset meseci. Osim već poznatih rijaliti igrača, koji sve više intrigiraju javnost, obradovala su me brojna nova imena koja će, siguran sam, napraviti pravi dar-mar, a podsetiću vas da se ona najintrigantnija imena čuvaju za sam kraj… Pa i od mene! 

Foto: Pink.rs

Šta možemo očekivati od tebe, da li ćemo u Zadruzi 5 videti nešto drugačije od tebe? 

- Očekujte kao i uvek pravičnost, profesionalizam, dobar šou, ali i to da ću uvek izvlačiti iskrena priznanja i odgovore na goruća pitanja. 

Kakvu poruku šalješ gledaocima pred otvaranje Zadruge 5, zbog čega u nedelju uveče obavezno treba da budu uz TV Pink?

- Zadruga je takav fenomen i ozbiljan brend koji, posle neverovatnih rezultata i uspeha koji je nadmašio granice našeg regiona, i ne treba posebno najavljivati. Ipak, podsetiću gledaoce, koji se mesecima unazad raduju petoj sezoni, da obavezno u nedelju od 21h budu uz TV Pink jer smo ponovo spremni da nadmašimo sebe same i donesemo vam rijaliti šou program koji će ponovo oboriti sve rekorde. Kreće najteža, najspektakularnija i najizazovnija Zadruga do sada! Znamo se - poverenje gledalaca nikada nismo izneverili i spremni smo da već u nedelju nadmašimo sva vaša očekivanja!

Foto: Pink.rs

U nastavku možete pogledati i šta je Darko imao da poruči u video-poruci koju je poslao svim vernim fanovima "Zadruge", a vi se u subotu, 5. septembra u 21h udobno smestite ispred malih ekrana i pratite TV Pink, jer sledi noć za pamćenje!

Video: Pink.rs

Autor: P.R.

#Darko Tanasijević