AKTUELNO

Ovo je njihov raj!

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović nakon venčanja skućili su se na Bežanijskoj kosi, gde su kupili luksuznu nekretninu u vrednosti od čak pola miliona evra, kako su tada pisali mediji, zbog čega su podigli i kredit. Porodičnu kuću opremili su po svom ukusu, a mnogo toga je podređeno za uživanje njihovog naslednika Aleksandra.

Njihov dom ograđen je zidovima i metalnom kapijom i dobro sklonjen od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda deluje hladno, unutar zidova njihovog doma vlada prava porodična idila.

Pevačica i njen dragi uredili su dom po poslednjim trendovima, a sve je svedeno, bez mnogo detalja, ali sa ukusom. U čitavom prostoru dominantni su veliki prozori, samim tim prostor je ispunjen svetlošću. Takođe, Prija i Filip odlučili su se za svetao nameštaj i zidove u istom koloritu.

U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se neretko fotografiše. Očekivano, imaju i terasu, ali i prostrano dvorište u kom najviše vremena provode sa sinom - na svežem vazduhu, a opet daleko od znatiželjnih pogleda.

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović