AKTUELNO

Ovako je izgledao njihov ulazak, a ovo su novi ukućani!

Sinoć je zvanično počela Zadruga 5. Spektakularno veće je otvorio vlasnik Pink media grupe Zeljko Mitrović. Naime, on je tradicionalno sa pobednicom prethodne Zadruge 4, Nadicom Zeljković krenuo gondulom put Zadruge, a nakon toga se obratio gledaocima i svojim govorom najavio početak Zadruge 5.

Dragi naši gledaoci, naši prijatelji, sada ćemo otvoriti Zadrugu 5, ali ću pre toga nešto reći... Kao tvorac i autor ovog programa, prezadovoljan sam, od 40 miliona kanala koji postoje na planeti, uspeli smo da se probijemo u prvih 100 na svetskoj listi. Imali smo više od 20.000 zahteva i molbi od potencijalnih takmičara, večeras smo primili 60 učesnika, iako nam kapaciteti dozvoljavaju 40. Mislim da će Zadruga 5 biti bolja od svih prethodnih sezona. Zadruga 5 može zvanično da počne! - saopštio je Željko Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelji spektakularnog programa bili su Dušica Jakovljević, Milan Milošević, Dragan Marinković Maca, Ivana Šopić i Ognjen Amidžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je počeo ulazak zadrugara. Prvi koji su se pojavili u studiju kod Dušice Jakovljević bili su Dalila i Dejan Dragojević. Postom su stigli Marko Janjušević Janjuš i Milica Veselinović, a nakon njih Irma Sejranić koja se odmah sukobila sa Dalilom zbog nereščićenih računa u prošlosti, ali i sa Janjušem. Sanja Grujić je naredna koja se priključila ovoj ekipi, a onda je usledio pravi šok za sve. Naime, Dušica je najavila još jednog starog-novog zadugara, Stefana Karića. On je krenuo da se pozdravi sa svima, ali Dalila i Dejan mu nisu pružili ruku zbog sukoba iz Zadruge 3. Oni su se nakon toga uputili u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je okupljanje naredne grupe u kojoj su bili Mensur Ajdarpašić, Aleksandra Subotić, Aleksandra Kostadinović, Vanja Rašova, Ivan Radosavljević, Anđela Đuričić, Zoran Zoki Šumadinac, koji je iznenadio Dušicu kada se našalio da ne želi da uđe u Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednu grupu novih zadrugra činili su Fran Pujas, Aleksandar Bogunović Zverka, Milana Šarac, Deniz Dejm, Viktorija Mitrović, Jovana Tomić Matora. Oni su se uputili ka Beloj kući, a Janjuš nije krio oduševljenje kada je video Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledio je dolazak novih zadrugra. Sandra Čarapić, MC Damiro, Bane Čolak, Đole Kralj, Miki Đuričić i Tanja Jovićević su se uputili ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla je na red i peta grupa zadrugara. Prva koja se pridužila u studiju kod Dušice bila je Vampirica, Olja Ajnfalt. Nakon nje Saša Cvetković Luks je otkrio da mu je Deniz Dejm dala gaćice u vece-u. Marijana Zonjić je nova-stara zadrugarka koja je ovaj put došla da pokaže svoje najbolje lice. U studiju se potom pojavio i polubrat pevača Darka Lazić, Davor Lazić, a nakon njega su došle Ana Spasojević i Olga Margitić. Svetloslav Stevanović Limeni fudbalski trener se pridružio ovoj ekipi i zajedno su se svi uputili ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Mihić, Mia Jovanović, Magdalena Milinčić, Krstović Stefan, Dino Dizdarević, Marko Osmakčić, Nevena Savić, Mateja Matijević bivši zadrugar poznat po turbulentnoj vezi sa Tarom Simov iz Zadruge 3, opet se uselio u Belu kuću, činili su šestu grupu zadrugara koja je ušla u Zadrugu 5.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić, pevačica i bivša zadrugarka, vratila se u Zadrugu. Ona je prva iz sedme grupe zadrugra koji su krenuli put Bele kuće. Njoj su se pridružili Petar Vasić, Bane Đokić, Sandra Bajić poznatija kao MC Aleks i MC Isko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ante Baždarić, Lorna Pratnemer, Sandra Todić, Vladana Zlatanović, Peleš Ademir, Sandi Kojić i bivši učesnik Zadruge 4 Filip Car, koji je u studiju demantovao vezu sa Majom Marinković sledeći su koji su ušli u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednu grupu činili su Nikola Grujić, Aleksandar Todorović poznatiju kao Sale Glumac, Lepi Mića, Emilija Velimir, rijaliti zvezda Miljana Kulić i kao iznenađenje za sve u Zadrugu 5 je stigala Stanija Dobrojević koja je u Belu kuću ušla sa svojim psom Pablom.

Foto: TV Pink Printscreen

U Belu kuću se zvanično uselilo 59 zadrugara koji će se u narednih 10 meseci boriti za pobedu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U kući su se vodile mnoge polemike od starta. Opšti haos izbio je između Sandre Čaprić i Stefana Mihića, a u sve je umešan bio i Marko Osmakčić. Naime, Sandri se nije svidelo ono što je Stefan pričao o njoj, a Marko se umešao i rekao kako je Čaprićeva bila u krevetu sa Mihićem tokom boravka u karantinu. Nakon toga Marka su povezivali sa još dve nove zadrugarke, Anom Spasojević i Vanjom Rašovom. Pričalo se da je zadrugar sve tri zaveo.

Irma Serjanić ušla je u manju raspravu sa Deniz Dejm, s obzirom na to da joj je zapao jedan detalj za oko. Naime, Irma je rekla Deniz kako ima jabučicu na svom licu, pa se pokrenula rasprava. Popularna Deniz je sve vreme dvosmisleno odgovarala što je Irmu još više iritirano pa je sve vreme govorila kako je Deniz bila muško.

Nakon ulaska zadrugara stiglo je prvo pismo Velikog šefa.

Dragi zadrugari, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najmoderniji i najlepši grad u zemlji, ali i u petu sezonu. Budite sigurni da je Veliki šef doneo mudru odluku kada je odabrao baš vas 59. za stanovnike ovog grada i da niko od vas nije slučajno i bez dobrog razloga postao učenik. Dragi zadrugari, Veliki šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najmoderniji i najlepši grad u zemlji, ali i u petu sezonu. Budite sigurni da je Veliki šef doneo mudru odluku kada je odabrao baš vas 59. za stanovnike ovog grada i da niko od vas nije slučajno i bez dobrog razloga postao učesnik.Vođu i omiljenog zadrugara birate sutra, a večeras je spavanje dozvoljeno i u hotelu i u sobi za rehabilitaciju i u izolaciji. I za kraj ovog prvog pisma, važno je da znate da je Veliki šef pun iznenađenja i zato dobro razmislite kada dobijete zadatak da odaberete dobrovljce. Nikada ne znate da li će se oni boriti za sebe ili za kolektiv. Sada pažljivo odaberite 4 dobrovoljca koji će odgovoriti na prvi izazov pete sezone Zadruge. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Izabrani dobrovoljci su: Bane, Viktorija, Petar i Irma, a oni će spavati na ostrvu. Više u video-prilogu ispod.

U nastavku noći Marko Janjušević Janjuš je nastavio da komunicira sa Deniz Dejm, kojoj je postavljao pitanja o njenom životu ali i o tome šta je. Naime, Janjuša je zanimalo da je je Deniz bise*sualka, ali i to kako ona staje u solarijum i koji broj cipela nosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su se vidno zbližili od ulaska u Belu kuću. Njih dvoje su sve vreme razgovarali pa je Milica na kraju i završila u Mesnurovom krevetu gde su se pokrili i usledilo je maženje i poljupci, a kakav će njihov odnos biti ostaje nam da pratimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas na programu Zadruge biće izbor vođe ali i njegova podela budžeta. Sve to pratite na TV Pink, ali i na portalu Pink.rs, jer ono što sledi u Zadruzi 5 sve će vas iznenaditi.

Autor: N.B.

#Zadruga