AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Tara Simov.

Okej sam. Ovaj period se trudim da ne govorim javno o našem odnsu i to sve zahvaljujući Nenadu. Ja izbegavam javno eksponiranje, nisam psihički okej da bih mogla da se izborim sa svim što se dešava. Mogu da kažem da me sramota. Neka me demantuje ako kažem. Bila sam zaljubljena u Nenada i volela Nenada, Marko zna - rekla je Tara.
Da, ona je meni rekla, ali da je on vrlo brzo ubio sve u njoj - dadao je Marko.
Naš odnos je postajao sve toksičniji. Uticalno je ne mene, moju glavu. Ja nisam osoba koja će 40 minuta da sedi i priča. istrpela sam bezbroj ljubomornih scena i ovde i u Makedoniji. U pitanju je bio rođendan mog prijatelja, na kom je bila i njegova devojka. Bila sam u štikalam i htela sam da se preobujem. Moj drug čija je devojka bila tu me je odvezao i vratila sam se. Počela je scena da mirišem na drugi parfem. Rođendan mog prijatelja se pretvorio u crni sto i debatu petnestoro ljudi. Nenad me vređa celo veče, pre nego što se uključio vređao me je glasovim porukama. Ja prethodna dva meseca trpim najgore stvari, ne osećam istim intezitetom. Kad god smo provodili vreme završilo bi se mojimplakanjem. Sve je bilo previše toksično. Osećam se kao da sam nekoga ubila,zbog svbih uvreda koje sam dobila od nenada i gledališta. Moja tata je napravio roštilj, odvela sam ga kad svojih kući. To nije bio moj drug, nego brat, bili smo u krugu porodice. On se svađao sam sa sobom, petio samoubistvom ako ga ostavim, pred mojom porodicom. Nenad je neko čije su prepiske izašla, te prepiske nisu izmontirane. Jako mi je krivo što sam dopustila sebi da se ovoliko srozam, pričam detalje odnosa, a nisam u Zadruzi, nisam obavezna, ali osećam se degradirano, mrzi me ceo svet. Nisam jedina kriva, nego se na mene svalila krivica - objašnjavala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo da si izlazila non stop i da se nisi javljala - dodala je Dušica.
Neka kaže neko od 20 godina da li želi da provodi 24 sata sa partnerom. Nisam htela da ga vodim sa drugaricama, a to se završi tako što on kaže da dođem u 10:00 kući, ako ne dođe od histeriše - odogovorila je Tara.
Kaže da nije istina za samoubistvo - dobacdio je Đedović,
Stajao je pred 10 članova moje porodice i govoroio to. Deo njegove proodice zna i može da potvrdi sve što ja pričam. Postoji osoba koja je upućena i bila je na mojoj strani da mu se pomogne. Udaranje, neuritično ponašanje, ja sam to imala u najgorim napdaima besa u Zadruzi. Prišao je moj drug kog ja znam iz detinjstva, on se druži sa mojim prijateljima, jer svoje nema. Izašli smo sa mojim prijaltejima na svirku. Moj prijatelj iz osnovne, prišao je, upoznao se sa Nenadom. Nenad je pravio haos, a nas je bilo sramota - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je taj iz Grčke što kaže da si dala broj i da je on prišao da vidi ko je? - pitao je Marko.
Taj moj prijatlej imabroj već tri godine, živela sam u Solunu. U suštini on priča da se radi o automobilu, a nije stvar u tome. On je krenuo prisilno da me budi i postavlja 1000 pitanje, da me pita da li ću ga ostaviti jer ne mogu da se organizujem da se vidim sa drugaricom. Rasprava nije bila oko ključa, može da potvrdi ako nije toliki smrad da laže. Grebala sam ga i sklanjala od sebe, udarao je pesnicama u glavu, odletela sam u toalet. Zvala sam prijatelja da dođe po mene, došla je njegova porodica, majka i brat i još dva naoružana prijatelja. Pre nego što su došli moji prijatelji oni su došli. On mene nikada nije udarao, štipao me je za ruku i obraze, uvrtao ruku, ja njega jesam. Da ne pričam o scenama gde ja slušam njegove monogole po 8-9 sati, to je trajalo danima. Ja u kontaktu sa njegoovm porodoicom, ostajala sam u odnosu koji mi nije prijao, želela sam da mu pomognem. Bila sam u kontaktu sa jednimčlanom, ta žena se slaže da njemu treba pomoć i da ga je poremetila Zadruga. Sve te stvari koje su njega pormetila previše utiču na mene. Rekla sam evo ti sve, uzmi sat, telefon, samo mi ostavi kucu, jedva sam izašla iz stana. Dva dana pre toga sam krenula kod psihijatra, sama sawm kriva, ne kažem da je neko kriv. Nisam zaslužila da nakon svega toga, dala sam se za taj odnos, na sve to sam zaslužila da namerno navlači gnev ljudi. Doslovno mi nije dobro - pričala je Tara kroz suze.
Je l' mi se učinilo ili si rekla da ti je i tada stalo do njega? Ima i mnogo toga što niste otkrili večeras? - pitala je Dušica Jakovljević.
Apsolutno. Ja sam neko ko neće stati protiv osobe koju je nekada volela. Na svu muku koju imam on doliva ulje. Nisam se oglašavla na ovu temu jer mi sve ovo teško pada, mesecima trpim i slušam šta se sve izgovara. Nenad ima problem sam sa sobom, ne stižu mu informacije koje izgovaram. Nije da ga nikad nisam volela, trenutno ga ne volim. On je iz svega izvukao da je bio igra, okačio na stori i navukao još veći gnev na mene. Sve vreme dok pričam i malo pre, to su pretnje, detaljno opisane. Da li ja treba da trpim te stvari samo zato što ne želim da budem sa nekim? Najgora sam, uportedite mene u normalnom okruženje i mene u vezi sa Nenadom - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga