AKTUELNO

Nije poštedela ni Rialdu!

Odmah posle reklama, Sanja Stanković otkrila je kako joj je Jelena Batos priznala da je Filip Car bio sa Majom Marinković:

Da, to je rekla i meni, samo sam joj rekao da nije tačno i to je to - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se uključila gledateljka, koja se momentalno obratila gostima:

Mićo, za tebe sve pohvale, po pitanju verodostojnosti onoga što si iznosio i iznosiš. Sanja, da li bi sebi postavila neko pitanje, koje ti niko nije postavio, a ti bi želela da kažeš? - pitala je gledateljka.
Ništa, sve je ispričano - rekla je Sanja.
Dobro, da li za sebe misliš da si ograničena? - usledilo je pitanje.
Ne, ispala sam glupa i naivna u mnogim situacijama, ali nikada nisam bila ograničena. Da, pogrešila sam, priznajem, ali valjda imam i ja prava da napravim neku glupost, nije mi to trebalo svakako. Da sam razmišljala šta je ispravno, ne bih neke stvari radila, ali sam se vodila srcem - odgovorila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, tebi mogu samo da čestitam, same su one krive, nisi terao ni za šta. Budi pametniji u "Zadruzi 5", šta da ti kažem. Ako okreneš igru u svoju korist, svaka čast. Žao mi je što se nisam uključila kada je bila Jovana, misica, lisica, kako god. Ne mislim da je pametna, videla je sebe u porodici Karić, kao ostvarena žena i majka, da živi u zlatnom kavezu, a to je najgora moguća opciju. Što se Ša tiče, glavna fora u gradu je da "ne budeš kao Ša". Njegova pamet je odlutala, ne krivim Taru, ceo grad znam ko je, ja mu dve Tare znam u životu - komentarisala je gledateljka.
Mićo, zanima me i tvoje mišljenje o Rialdi? - upitala je gledateljka.
Ja sam već rekao da mislim da je ona koristla tu vezu sa Kenanom, ona je namazana, kvarna, napravila je potrčka od Sanje, od Sandre...Sanja joj je bila klasičan potrčko - govorio je Mića.
Ja nisam bila njen poltron, pozdrav za Rialdu! - branila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Kemez je devojka koja je trebalo da pobedu, drago mi je da bar drugo mesto osvoji. Emocijama je jako teško upravljati, Bora joj je bio najbliži, s obzirom da ima samo sestru u životu. Mislim da će se sve iskristalisati, Milica nije glupa - nastavljala je gledateljka.
Ja sam njen najveći prijatelj, štitio je i branio, Bora je za nju najgore stvari govorio i van Zadruge. Oni su najbolji bili kad su bili prijatelji, kad je on nju osvajao - rekao je Mića.
Osvestiće se ona vrlo brzo, verujem da će Milica naći svoju sreću. Milica ima problem da ne ostane sama - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga