AKTUELNO

Nije ga poštedela, a preko ovoga mu nikada neće preći!

Voditelji radio-emisije "Delegati", Marko Janjušević Janjuš i Filip Car pozvali su Nadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša da gostuju zajedno, kako bi spustili loptu:

Ša nije ni svestan, ja sam imao prošle godine 15 ljudi na grbači, on ima samo Nadicu - prokomentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo me ne zanima, ovo je jeftino. Imam minut za vas, ali ovo mi je jeftino - rekao je Ša, pa napustio emisiju.
On je na popustu. Ja neću da se svađam sa njim, ali je sinoć bio bezobrazan, izvređao mi je porodicu, a ja sam njega razumela. Ja sam želela njega da opametim, da ne bude Ša-mar. Ne razumem što me je sinoć izvređao! Bezobrazluk, bre! - komentarisala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svesna kamera, da se razumemo. Pazim i šta ću vama reći, jer imate i vi roditelje. Ja se bojim šta će meni mama reći. Meni će reći da nisam trebala da vičem na ovog ili onog. Ona je divna žena, ali ja sam na tatu. Gledajte šta ćete reći sebi ispred ogledala, to je najbitnije. Pozdrav za moju majku, koja je najbolja žena i baka na svetu. Ja nikoga ne mrzim, samo ne volim bezobrazluk. Ako smo počeli tu raspravu, šta si ti da ne podnosiš te udarce? Toliko si na javnoj sceni, a ne možeš da izdržiš kritiku. Samo sam ga pogledala, on doživi nervni slom. Nisam baš danas smirena, ja sam njega otkačila, ali ću ga opet komentarisati - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga