AKTUELNO

Nije je štedela!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Lina Đorđević.

Više bih da se fokusiram na Jovanu, Mini samo zameram što je prešla preko stvari, kada je u pitanju njen odnos sa Carem - rekla je gledateljka.
Dobro veče, mi se znamo, sećam se vašeg glasa - ubacila se Jovana.
Jovana, pitanje za vas. Rekli ste u više navrata kako su vam mnogi zadrugari radili iza leđa i pravili spletke, koje su to spletke i koji su to zadrugari? - pitala je ona.
Više situacija, kada su određen zadrugari išli za mnom i pisali - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da vas prekinem, bilo je nemoguće, uradite stvari, a kada se desi pitanje gledalaca okrenete priču. ne podržavam to, ali u vašem slučaju je to bilo neophodno. To se desilo pre samo par nedelja, vi ste pozvani da odgovarate. Ćesto je govorila kako je prošla pakao, znam te priče. Želim da je pitam i da mi odgovori konkretno - nastavila je gledateljka.
Dobijala sam to pitanje i više sam puta odgovara, dala sam jedno od teza za vaše pitanje - odgovorila je emisica.
U više navrate ste rekli da su vam svašta činili i da je vaša veza prava veza. Ne želim da budem neprijatna. Sledeće pitanje za vas, u jednom navratu ste rekli kako je Stefan ubrzao vaš raskid, kako? - pitala je ona.
Tako što sam se zaljubila, svakako sma planirala da raskinem, ali u međuvremenu sam se začjubiča, možda ne bih raskinula trećeg februara, nego marta - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste pričali stalno kako volite Luku, čvrsto ste stajali iza toga, a za samo 7 dana ste prekinuli vezu i brzo ušli u odnos. Šta će mlada i poštena devojka u šteku, ako neće nešto da sakrije? Rekli ste kako je vaš tata napravio mnogo s, i da ne možete da se dajete muškarcu - nastavila je gledateljk.
Možda sma trebala više da se dajem da biste vi glasali - odgovorila je drsko Jovana.
Nije mi jasno kako za 7 dana? Zar nije bio potreban neki period? vi ste u januaru govorili Luka, volim te. Postoji jedna praznina o kojoj ja ne mogu - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si mislila to kada si pričala ili si već znala da se hladiš? - pitala je voditljka Ivana Šopić.
Ja sam i rekla da mi se osećanja hlade. Ja sma Marku Đedoviću rekla da kao kroz suze gasim emocije, kroz tu patnju koja je meni stavljena na teret kao zauzetoj devojci. U tom periodu je ušao Stefan i rodile su se emocije. Ne mogu da kažem kada tačno, ali vremenom kako su prolazili dani, ništa nisam dobila od njega iz spoljneg sveta, zapitala sam se zašto se borim ja sama? Mogla sam samo d puštam filmove i rekla sam pomozi sebi. Desilo se spontano i iskreno i ušla sma u taj odnos u kom sam i danas - objasnila je Jovana.
Neko pošten ne može da dozvoli sebi da ima se*s u tri popodne - rekla je gledateljka.
U tri popodne Mića menja baterije, stao vam je sat - odbrusila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste bili ti koji ste govorili kao ste poreći, nije ni stvar reći, pa poreći. vi ste bili strikti i moralisali. Jako je bedno kad čovek mora druge da ponizi da bi sebe uzdigao. Ako niste spremni na komentare, trebali ste da ostanete anonimni - pričala je gledateljka.
Ja sam uvek za zdravu kritiku, a vi ste frustrirani - dodala je Jovana.
Sledeće pitanje za Jovanu, u šteku ste izneli da vas je Luka prevario, pa ste izneli to da bi se oprali, brže bolje. Vi ste lično u šteku rekli kako ste morlai da trpite vašeg oca. Kako je onda bila sa Lukom tri godine, ako je on nju prevario na samom početku? - pitala je gledateljka.
Shvatila sam da sam samo privodno prešla i to je moj odgovor za vas, gospođo Lina - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog priče o parfemu, ona je rekla u famoznom šteku da je radila za 700 dolara i da je kupila sočiva i da su svi živeli. Koja je verzija tačna ova da ste svi živeli ili da ste kupili parfem od 500? - nastavila je gledateljka sa pitanjima.
Drago mi je da ste ispratili, ali niste dobro. Moja lična stvar, ostaćete uskraćeni za odgovor - dodala je misica.
Jovana je u kupatilu sa Miljanom rekla da je zaradila 700 evra, druga verzija je da je zaradila 700 evra, a kupila parfem od 500. Treća je da je zaradila 700 dolara. Da li ste se u međuvremenu čuli sa Lukom? - pitala je ona.
Nisam se čula. Baš smatram da je normalno da budem u ljubavi sa novim dečkom, a čujem se sa bivšim. Završila sam odnos i ušla u vezu - odgovorila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnje u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga