AKTUELNO

Nije štedela reči!

Kada je voditelju Darku Tanasijeviću otkrila šta misli o svom odnosu sa Janjušem i kakvi su joj dalji planovi, Maja Marinković je prokomentarisala i ostale aktuelnosti iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena i Ša su mi totalni hit, to mi je zanimljivo da slušam. Svako ima pravo da radi sa svojim novcem šta hoće. Ali ja mislim da se on dosta pogubio. Ja razumem da voli Taru, ali koliko su neke stvari realne... Dobili smo neka hipotetička saznanja. On će biti svestan tek kada bude izašao. Stanija mu je dala dobar komentar, da nije svestan šta radi. Ne prihvata nikakvu kritiku. Šta god da ga pitaš, on odgovori da voli Taru - rekla je Maja.
Trougao Care, Aleks i Sanje. Tu niko nije žrtva, to je "Kadar trougao". Ja Aleksandru ne gotivim, ona mi je nejasna. Definitivno joj se viđa Filip, ali da zbog zbog njegovog odbijanja, jer on definitivno voli samo Minu... Aleksandra ne može sa mnom da se igra, kad je probala, dobila je rusku salatu. Ona je u fazonu da bude u bilo kojoj priči, to je neko moje viđenje. Sanji se Filip sviđa. Ali on voli da ih bocne - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.