AKTUELNO

To bi bio pun pogodak!

Nenad Marinković Gastoz i momci iz grupe "2L" u saradnji sa produkcijom "Flex" snimili su pesmu pod nazivom "Njami, njami" koja već dve nedelje unazad uspešno vlada trending listom na platofrmi "jutjub". 

Foto: Promo

Bez plaćenih reklama kojima su sklone njihove kolege, za samo četrnaest dana ova numera broji skoro šest miliona pregleda, a momci ističu da su presrećni saradnjom koja je na obostranu korist ispala i te kako uspešna.

Koliko su fanovi zadovoljni činjenicom da su Gastoz i 2L odlučili da učestvuju u ovom projektu zajedno svedoči činjenica da su apelovali na Gastoza da snimi ceo album sa mladim Crnogorcima. 

- Nenade, ovo je pun pogodak, a najbolje bi bilo da snimite jedan zajednički album - napisao je jedan od njegovih fanova, dok je nekoliko hiljada drugih podržalo ovu ideju.

Trenutno najpopularniji duo iz Crne Gore - "2L" još jednom je uspeo da pomeri granice u trep muzici, a mladi momci su široj javnosti skrenuli pažnju pesmama za koje su se čak interesovali i producenti domaćih filmova, poput “Južnog vetra”. Lazar Živanović i Luka Kontić nedavno su dobili nagradu za najbolju grupu 2021. godine i održali spektakularni nastup u Kraljevu pred 10.000 posetilaca jednog poznatog festivala.

Autor: P.R.

#2L

#Nenad Marinković Gastoz