AKTUELNO

Pljušte i kritike.

Naredni gledalac se uključio u emisiju "Narod pita", a ona je odmah pohvalila Filipa Cara, pa ga nazvala kraljem, dok je za Nadicu Zeljković rekla da se mnogo ubacuje.

O Nadici nema priče, da onoliko uništava onu omladinu, to nisam videla u životu. Nisi se čula tamo šest meseci uopšte. Zašto pričaš ženo? Da li znaš kako je Kija vređala prošle godine Ivanu? Toliki je lažov i prevarant, da ona priča o Jovani. Ona je vaspitana, pametna, lepa, zgodna. Ne znam zašto si dirala one devojke? Ti si jedna zmija! Zašto se tako ponašaš? Samo si osramotila svoju ćerku! - pičala je gledateljka.
Jeste primetili da je napadala ove dobre cure, a branila druge? - pitao je Car.
Ja nemam šta da priznam, da li ste čuli da ja neku od devojaka psujem i ponižavam samovoljno? Ja sam govorila samo da bi se urazumile. Ulagala sam velike napore u Jovanu, da će se izdići iz svega, ali se zapetljala. Naravno da su počele kritike - pričala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovani se najviše sviđao Anđelo, to je bilo nekako prikriveno, i on je ispao veliki kavaljer. Da je nešto trebalo da bude, bilo bi. Ja znam da su se gledali preko ogledala, a posle kad se zaljubila u Karića, ja ne mogu da shvatim da jedna tako obrazovana devojka može da trpi te uvrede - rekla je Nadica.
Bio sam sa Jovanom prijatelj, prvo sam ja rekao da si ti napadala devojke koje su bile bolje, a kako si imala potrebu da napadaš devojke koje to ne zaslužuju? Vi ste nju toliko atakovali, a druge osobe zastupali - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita