AKTUELNO

Pljušte komplimenti!

U toku je emisija "Narod pita" , a usledilo je naredno uključenje, javila se Olivera iz Beograda.

Pozdrav za sve, naručito z aJovana. Od svog honorara kupi sebi jedan sat, da se o roleksu ne vodi više polemika. Nisam bila član grupe, volim rijaliti. ovog puta se Jovana izdvojila, postala je izvrstan rijalitiji igrač. Imam osećaj kao da je imala konce i vukla ih je kako hoće i iritirala sve zadrugare, svjim izjavama. Ona je za mene moralni pobednik. Praviti spletke nekome, praviti takve stvari, koje su za mene ne pojmljive, a ona ništa nije radila. Nisam našla ni jedna klip da nekoga ogovara. Biti misica ne može biti svako. taj naziv je pohvala, jer moraš biti integligentat da bi se tkao ophodio sa takvim ljudima. Ona je sve pokazala. Bile su čarke kad je izgubila nervra, bilo je logično posle 10 meseci da se pokaže. Dopada mi se ova veza sa Stefanom, on je kulturan i fin dečko. Ne mislim da je sa njim iz interesa. Svako ima pravo da razmišlja drugačije. ja misim da je ona njega istinski zavolela. Želim im svu sreću. Dopada mi se što je on krenuo da je brani - rekla je gledateljka.
Je l' mislite da je on trebao da uradi to ranije i zaštiti Jovanu i njihovu vezu? - pitao je voditlj Darko Tanasijević.
On je bio u rijaltiju i imao je prijatleje kojima je morao da ostane veran i morao je da ih sluša. Ona se lavovski borila za svoju ljubav. Smatram da je ona pobednik i da je uspela. Sve što su govorili da se ponižava, a ona je sad sa njim. To što se piše za visinu, to su takve gluposti. Apsolutno su skladni. Oni nemaju komplekse, ona stoji u štiklama uzdignute glave, a on ide pored nje. Pre je bilo pod uticajem njegovih nazovi prijatelja. Mogla je večeras obući i ravne štikle, ona ponosno ide, a on ponosno stoji. Neka Stefan ima svoj novac, a onda je veoma vredna, cenim to. Ne razbacuje se. Ako ima dečka koji hoće da joj učini, pa ko ne voli poklone? Pokazala se kao pravi rijaliti igrač - pričala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala gospođo Olivera, znači nam da ovo čujemo. Nije mi u planu da putujem kao pre i dsa budem posvećena tome, to je bio moj period građenja u modnoj industiji. Sada bih nešto da odem, odradim i vratim se. Što se tiče drugog pitanja i planova za poslove još se nisam odmorila i pročitala, nismo lepo ni spavali, imam puno ponuda, ne znam ni sama gde bih se orjentisala. Zajedno ćemo da odaberemo šta je najbolje za nas - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga