AKTUELNO

Branislava sa pevačem želi brak, zbog čega je i odmah odlučila da ostavi svog supruga.

Nedeljama unazad domaći mediji bruje o razvodu folk pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Kao razlog mediji su navodili Sonjinu preljubu, a javnost je ostala u čudu zbog vesti da je Lukasova žena mesecima bila u navodnoj tajnoj vezi sa slavnim košarkašem Markom Jarićem.

Foto: Printscreen Youtube/Andrej Nihil

Ovam ljubavnom trouglu pridružio se još jedan akter, a u pitanju je nova devojka popularnog folkera, izvesna Branislava sa kojom ga je ekipa portala Pink.rs uhvatila na njegovom nastupu na Zlatiboru.

Foto: Pink.rs/Ilustracija

Kako saznajemo, fatalna crnka ima ozbiljne namere sa Lukasom, a željno iščekuje dan kada će se folker i zvanično razvesti.

Branislava godinama sanja o životu na visokoj nozi. Kada je upecala Acu shvatila je da sa njim može da ima lagodan život o kojem mašta, pa je čak odlučila i da stavi tačku na svoj brak zbog pevača. Branislava svom suprugu nije rekla zbog koga ga ostavlja, ali on je to saznao nekoliko dana kasnije, iz medija. Ona ima nameru da se uda za Lukasa. Aca je poludeo za Branislavom, a Sonja je odlepila kada je čula za nju. Posebno ju je pogodilo to što je ona toliko mlađa, ali i to što je dobra riba. Nadala se da će joj Aca sve oprostuiti i sada je u čudu. Sonja je odlučila da se na neko vreme skloni od svih, spakuje kofere i ponovo ode iz zemlje. Ona će neko vreme provesti sa svojim roditeljima i Viktorijom u Nemačkoj - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DVA PUTA GA JE MENJALA DO SADA, a ovako glasi DEVOJAČKO PREZIME Sonje Vuksanović

Vreme će pokazati da li će Branislava uspeti u svojoj nameri i odvesti Lukasa pred oltar, a ostaje da vidimo i u kome će Sonja pronaći utehu!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Devojka

#Sonja Vuksanović

#pevač

'