AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Miloševića najavio je novo uklječenje, a njegovi gosti u emisiji "Narod pita" su se šokirali kada su čuli Radomira Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, koji se uključio u program kako bi porazgovarao sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, sada sam došao iz života, tu sam sa drugaricom. Pozdravljam sve u studiju, Milicu, čestitam drugo mesto, pozdravljam mog prijatelja Kristijana. Milice, prelepa si, gledam sada. Dobio sam neke snimke. Evo sada ću sve da kažem. Pozdravljam pre svega sve gledaoce. Krenućemo od Nataše Moskve, to je moja prijateljica, o kojoj mogu da kažem sve najlepše. Ona je Majina prijateljica, sklopili smo prijateljski, najnormalniji odnos. Izašli smo dva puta, o dami sve najlepše. Ali zbog naše prošlosti su nas uvek spajali. Ona je iz Zagreba, ja iz Beograda, to je interesantno - krenuo je Taki.
Odakle da ona prosledi poruke gde vređate zadrugare onda? - pitao je Milan.
Ja bih da se obratim Takiju. Gospodine Taki, ne znam zbog čega sam ja dobila onakve uvrede od Vas, znate koliko sam bila uz Vašu ćerku i ne znam odakle Vam pravo da izmišljate stvari da je Maja zbog mene izgubila honorare i da vređate Boru i mene - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, ja sam prijatelj i tvoje mame i pokojne bake. Nijednu izjavu o tebi i Miljani Kulić nisam dao. Kada je Maja izašla, videli smo snimak iz bazena, kada te je Maja valjda šutnula. Ona je rekla da si ti unela informaciju da smo Nataša i ja u vezi - nastavio je Taki.
Taki, da Vas demantujem. Taj događaj se dogodio kada je mi je ona prišla i počela da dobacuje za Janjuša, direktno je išla da me šutne u glavu jer sam bila bliska sa Janjušem. To je njena sramota, ali za neke stvari postoje druga mesta, ali neću još o tome. Taj konflikt nema veze sa Vama i Natašom, nego sa Janjušem i sa mnom. Treba da Vas bude sramota što ste rekli da sam k*rvetina od 2.000 dinara, uvek sam bila ljubazna prema Vama. Hteli ste da se približite Nataši tako što ćete da ispričate apsolutnu laž, ne znam zašto - dodala je Mina.
Mina, sve što sam video, video sam televiziji. Kada je Maja izašla iz Zadruge, ona me je pitala šta sam imao sa Moskvom, ja sam rekao da nemam ništa i tu smo se posvađali. Kaže da je Mina to unela i to što Maja i Mina imaju neraščićene račune za Mensura, to me ne zanima. Izvinjavam se na rečima koje sam rekao, rekao sam u afektu. Izvinjavam se i Borinoj porodici, ja nisam nacionalista, izvinjavam se i Bori i svim Romima ovog sveta. Maja je tromesečni honorar izgubila zbog Mine - pričao je Marinković.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nije zbog mene, nego zbog sebe. Trebalo je da shvati odavno da mi je Janjuš prijatelj i da ne može da meni zabranjuje da se družim sa njim - odgovorila je Mina.
Maja je izgubila honorare zbog Janjuša, jer je on znao šta joj smeta - ubacila se Milica.
Mina, izvinjavam ti se još jednom zbog ružnih reči ako sam ih rekao, znaš da te gotivim. Vidimo da je Maja srećna na moru. Mensura sam upoznao dva puta, bio je u Beogradu, kaže mi Maja da su i večeras izašli na piće, o njemu imam najlepše mišljenje. To šta Maja i Mina imaju, to su dečija posla, ja se tu ne mešam. Janjuša ne želim da komentarišem, što se trudnoće tiče, to je napumpano, išli smo i kod doktora, to nema ništa - zaključio je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.