AKTUELNO

Šok!

Bivši učesnik "Elite", Nemanja Gačić priključio se u studiju, te se tom prilikom suočio sa Jovanom Cvijanović nakon teških reči u emisiji kod voditeljke Ane Radulović na RED TV.

- Zbog koga si došao - pitala je voditeljka.

- Došao sam zbog Jovane...Ja sam rekao u to vreme, takav nam je odnos bio, ali smo posle toga bili okej - rekao je Nemanja.

- Mene samo znači: "nakačiti se nekome na grbaču" - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da me uhodiš, da mi baciš jakne - rekao je Gačić.

- Ja se sećam da si ti rekao da si imao taktiku kako da se spasiš od Jovane jer nije normalna, pričao si da je sve važi kako bi se ona smirila - rekla je voditeljka.

- Tako je, ona je i sama meni rekla da zna da kupujem mir - rekao je Nemanja.

- U jednom momentu kako je Jovana saznala ovo za Rajačića, ona saznaje i Milena Kačavenda ide prema njom i jauče joj u zagrljaju - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja deset meseci nisam plakala, Nemanja zna zbog čega, to je bio prvi put da sam ja u hotelu jecala njemu koliko je meni bilo teško zbog toga sa Jelenom. Ja ne mogu da plačem, jer zbog posledica anoreksija pijem lekove i jako je ružno što si pomislio da mogu da odglumim - rekla je Jovana.

- Ona se definitivno zaljubila u njega, to stoji, mislim da se i u mene zaljubila kada joj nisam pružio dovoljno pažnje - rekao je Nemanja, a onda je prokomentarisao aferu Uroša i Jelene:

- Ja mislim da mu je ona samo trofej, jer je starija od njega, lepa, zgodna, možda mu je i to što je udata...On je nju osvojio, izgleda mi kao da lupa recke - rekao je Gačić.

- Ko je taj trener i ta teretana - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čula sam da se o tome priča, da je povezuju sa tim trenerom, mislim žena trenira u teretani. On je bio ljubomoran nešto, ali ništa tu nije bilo - rekla je Slađa.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić