AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković, večeras proslavlja otvaranje svog novog restorana "Prava priča", a ona je eksluzivno za portal Pink.rs otkrila svoje očekivanja, ali i najavila svojoj dugogodišnjoj publici brojna iznenađenja. Na otvaranju se pojavila sa svojim životnim partnerom, ali i poslovnim, ali se nije libila da prokomentariše i aktuelne zadrugare.

Foto: Pink.rs

Fantastično sam! Pauzu sam pravila 3 godine, ljudi su konstantno tražili, uželeli su se provoda i muzike, nisam mogla da odbijem! Biće svega, ja svako veče pevam, bez toga ne može da prođe, sve ide kako treba! Biće "Prava priča", u svakom smislu - otkrila je pevačica na samom početku.

S obzirom da je postojao "dogovor" da Marko Janjušević Janjuš bude partner pri otvaranju naredne kafane, a Maja Marinković hostesa, našalili smo se, pa upitali Zoricu šta se dešava sada sa tom idejom:

Janjuš mi se javio, verovatno će doći, drago mi je što će sam doći, o Maji ne bih, čekamo ga da dođe kao gost - rekla je Zorica.

Foto: Pink.rs

Takođe je stavila do znanja da će Vesna Zmijanac među prvima gostovati u novom restoranu, ali je naglasila i da će vrlo rado ugostiti Darka Lazića, s kojim je donedavno vodila medijski rat.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I. / M.P.

#Zorica Marković