AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ovog nedeljnog popodneva u emisiji ''Premijera Vikend specijal'', reporterka i novinarka Katarina Rogojević, intervjuisala je legendarnu pevačicu i rijaliti zvezdu Zoricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve su se u jednom porestoničkom restoranu našle i uz kaficu razgovarale o brojnim aktuelnostima.

Restoran se zove ''Prava Priča'' u Brače Jerković je. Konačno Zorica u pravoj priči posle ''Lepeze''. U ugostiteljstvu sam se bolje pronašla nego u muzici. Ima mnogo dušmana koji pričaju propala pevačica, ali ja pevam u svojoj kafani. Svaku noć sam pevala u svojoj kafani, šta če mi solistički koncert. Ugostiteljstvo, rijaliti, nova pesma, ja uvek radim na tri fronta - priča Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Najavila je i novu pesmu, koja će biti drugačija od svega što je do sada radila:

Mislim da niko ne očekuje ovo od mene. Rale je ukapirao moju energiju i sa momcima iz Australije radim na pesmi. Biće duet sa Stankom. To je ta energija, kao što je meni sve u životu energija i emocija - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešila ili ne, sama sam odgovorna za uspone i padove. Život doživljavam kao EKG, verujem u neku sudbinu i svi imamo svoj put. Kod mene je uvek uzmi ili ostavi, znaš na čemu si, nema zavlačenja pa na kraju ništa. Kroz rijaliti sam mnogo loših stvari doživela, ali to je iza mene. Davno je rekla jedna koleginica da sam ja žena sa muškim mozgom, tako da muškarce ne slušam. Radije ću poslušati neku laficu, ali ipak volim sve sama, pa neka pogrešim - dodaje pevačica.

Tokom boravka u brojnim rijalitijima imala je teške, ali i one manje teške momente. Sada otkriva kada joj je bilo najteže.

Najteže mi je kada se sažalim, onda nagrabusim. Ali nema veze, ja furam svoj fazon, mirna mi je savest, čak je bilo i pretnji smrću, ali ja rijaliti volim. Posle prvog izlaska šokirali su me natpisi, a najlepše što su pisali je da sam trudna i da nosim blizance. Sreća moji najbliži se smeju tome, jer me dobro poznaju - priča Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se i na priču Milice Kemez i pomoć koju je planirala za nju.

Čula sam se sa Milicom juče, ja sam to zaista želela. Meni ne trebaju aplauzi, mnogo humanih stvari sam radila. Ne zanima me ko je ko, sve zaboravljam kada ona izgovara rečenicu da ne zna da li će neko da je čeka i ne zna gde će. Zaista je tako. Bile smo jako dobre, znam njenu priču koja je istinita. Ona nema gde, tako da svako normalan bi je primio. Drago mi je da je dobila tu kuću. Ta žena je trebala da nađe plac, ali idemo korak po korak, ali ono što sam obećala, biće ispunjeno - zaključila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zorica Marković