AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, pojavila se na velikoj žurki povodom završetka rijalitija ''Elita'' i tom prilikom govorila o trenutnom odnosu sa Darjanom Radomirovićem, njegovoj majci Bahriji i drugim aktulenim temama.

- Angažovala sam advokatsku kancelariju, sve će se rešiti na sudu. Neću odustati, kao ni za uvredu časti i sve ostalo. Kakvo crno pomirenje, ne dao Bog, pomeri se s mesta. Bacila bih ga u bazen ili u jezero - rekla je Sneža i progovorila o Darjanovoj majci:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Njegova majka je zaludna žena, nema šta da radi, sedi kući i pije lekove... Moja mama se distancirala od svega jer se čak i razbolela zbog svega. Ne zanima me ništa u vezi te porodice. Ja sam uglavnom u Smederevu, ali odlazim i u porodičnu kuću kod bake - poručila je Kušadasi i progovorila o Jeleni Marinković i Urošu Rajačiću.

- Ma neće oni opstati, gde će oni opstati... On je Jeleni bio karta samo za izlazak iz čudnog braka s Buđolom. Meni je jedino drago što je došlo na ono moje... Oni su sve osporavali i pričali da lažem - otkriva Sneža i dodaje:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Sve ću objaviti, imam spremne prepiske, javnost će tek sve saznati.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Nikola Žugić