AKTUELNO

Nije uspeo.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Teodori Bilanović.

Zašto se ne otkačiš od Čorbe, nije te nimalo zaslužio - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino preko čega sam ja prešla su psovke. Ono što sam ranije zamerala, što gleda devojke, to za Maju... Za alkohol nema svrhe da zameram, ne obraćam pažnju na to, neću da kvarim svoju sreću zbog toga. Što se tiče te psovke, pružila sam drugu šansu, to radim iz ljubavi, što ne znači da ću prelaziti preko toga. Jednom sam prešla, ne znači da ću svaki put. Ovakvo ponašanje danas ne zaslužujem - istakla je Teodora.
Ja nju poštujem, i te kako sam to pokazao, priznao sam je kao devojku, dobar sam, brižan, pažljiv. Da je ona nesrećna sa mnom, ne bi prešla preko toga. Ona sama odlučuje o svojoj sreći i da li ja nju zaslužujem i da li ona mene zaslužuje. Naravno da se kajem zbog toga što sam rekao. Prema Maji nisam bio nikad kao prema Teodori... - dodao je Čorba.
Teodora je prva pozivala na dostojanstvo druge devojke, seti se, Maju si pitala gde joj je dostojanstvo - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam našla razlog i razumela njega, ali sam rekla da će mi to uvek ostati u glavi - istakla je Teodora.
Ja ne bih bio u vezi sa k*rvetinom. I to nije njeno dostojanstvo što je ostala sa mnom... Nije merila na osnovu toga - pričao je Čorba.
Ona je devojku koju nikad nisi nazvao k*rvetinom pozivala na dostojanstvo, a trči za tobom koji si je uvredio - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam pozivala na dostojanstvo, sto puta sam govorila Čorbi da ne koristi ružne reči... - pričala je Teodora.
Nemojte da se hvatate za to. Ne poredite moj odnos sa Teodorom i odnos sa Majom - skočio je Čorba.
Još gore - smatrao je Đedović.
Vređao si devojku i sada smo ti mi krivi - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nikad niko nije tako nešto izgovorio. Ja kada sam pozivala na dostojanstvo, rekla sam da moje i njegovo ne zavisi samo od njega i mene, nego od oboje, 50%-50%. On hoće da ima dostojanstvenu devojku, a da mu ona oprašta to što priča. Ja sam prema njemu savršena - istakla je Teodora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.