AKTUELNO

Ovo je obeležilo noć na velelepnom imanju!

Prethodnu noć na velelepšnom imanju, obeležili su intervjui voditelja Milana Miloševića sa zadrugarima, brutalni komentari gosta Dušice Jakovljević, ali i ispadanje jedne zadruagrke.

Foto: pink/Jelena Simonović

Najpre veliko iznenađenje bilo je kada su u studiju kod Dušice Jakovljević pojavio diskvalifikovani zadrugar Kristijan Golubović. On je došao kao podrška nominovane Krisitne Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je sa Dušicom razgovarao o javnoj preljubi koja mu se desila sa nominovanom Kristinom Spalević. On je otkrio da je uglvanom imao podršku od fanova i prijatelja, ali da mu svi zameraju taj kako on kaže kiks koji je napravo. Kristijan je takođe otkrio da se raspitivao o Kristini i da je saznao mnogo stvari o njenoj prošlosti koje mu ona nije rekla.

Golubović je tokom večeri komentarisao i ponašanje Nenada Aleksića Ša koji je isto kao i on prevario svoju suprugu. Dok je izlagao svoje mišljenje, Kristijan je rekao da je način na koji su njih dvojica vređali žene koje su im bile sve, samo vid pranja njihove svesti, i da su mnoge stvari slagali zbog toga. Potom je sam Golubović otkrio kako je tekao susret njega i njegove supruge Ivane, i kako se ponašao kada je ugledao ćerku.

Tokom gostovanja kod Dušice Jakovljević, Kristijan je komentarisao i odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša za koji nije imao reči hvale, a onda se osrmuo i na Minu Vrbaški za koju je otkrio mnoge stvari, a dotakao se i tajne koju je ona otkrila u Rajskom vrtu da joj je Kristijan rekao da mu je produkcija tražila da njih dvoje započnu ljubavnu vezu. On nije imao lepih reči ni o Miljani Kulić za koju je rekao da ima zlu nameru da uvek isprovocira zadrugare, dok je za Sanju Stanković rekao da je bila sprema da ima "hoklicu" sa njim, ali da se on povukao.

Voditelj Milan Milošević je sinoć na velelepnom imanje razgovarao sa Nenadom Aleksićem Ša. Naime, Ša je otkrio Milanu koliki strah ima da se suoči sa stvarnošću svega što mu se dogodilo. On je otkrio koliko mu je teško što je prevario svoju suprugu Ivanu, ali i da se plaši viđanja sa Tarom Simov jer neće znati kako da se odupre od nje, jer je jako slab na nju.

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Milan Milošević obavio intervju bio je Filip Car, koji se juče posvađao, a zatim i pomirio sa Minom Vrbaški. On je otkrio koji je razlog svađe njega i Mine, a potom se osvrnuo i Sanju Stanković.

Milan Milošević je pre izbacivanja obavio intervju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je otvorio dušu o svojoj vezi sa Majom Marinković. Naime, Janjuš je otkrio da ga je Maja povredila zbog odnosa koji je imala sa Milanom Jankovićem Čorbom, ali i sa Mensurom Ajdarpašićem.

Nakon Marka Janjuševića Janjuša, voditelj Milan Milošević je popričao i sa Majom Marinković. Maja nije štedela zadrugare, komentarisala je sve bez dlake na jeziku. Za Miljanu Kulić, Frana Pujasa i Minu Vrbaški je rekla da su foliranti, za Boru Santanu da je loš čovek, dok je za Teodoru Bilanović rekla da treba da bude zahvalna što je ostala toliko u rijalitiju.

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Milan Milošević obavio intervju bila je Paula Hublin. Ona je Milanu otkrila sve o turbulentnoj vezi nje i Frana Pujasa, pa je otkrila da li želi da bude sa njim posle rijalitija. Nakon toga ona je kometraisala odnos Filip Cara i Mine Vrbaški, ali i Boru Santanu.

Milan je u toku noći ugostio i Lepog Miću, koji nije imao reči hvale za Jovanu Tomić Matoru koja se u zadnje vreme zbližava sa Aleksandrom Nikolić. Takođe on je otkrio da će uvek biti blagonaklon prema Milici Kemez i Miljani Kulić.

Voditelj Milan Milošević je u  obavio intervju i sa Milicom Kemez. Ponovo je u Beloj kući aktuelna tema odnosa Bore Santane sa Miličinom sestrom Mirelom. Milica je otkrila MIlanu da li želi da vidi sestru nakon svega što je saznala.

Došlo je vreme za Izbacivanje. Milan je sa Miljanom Kulić i Kristinom Spalević, koje su bile nominovane. Milan je zajedno sa Kristinom i Miljanom došao do novog dela imanje, gde se ispred palate "Milenija" odigrala zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef. Zadrugarke su morale da nađu 6 delića slagalice, koja kada se sklopi formira logo televizije Pink. Takmičarki koja najbrže nađe delove i spoji slagalicu će se duplirati glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Miljana nije želela da igra na početku, Milan i zadrugari su je ipak ubedili da to uradi. Miljana i Kristina su počele da traže delove slagalice, ali nisu uspele ništa da nađu, te nijednoj od njih dve nisu bili duplirani glasovi. Milan je potom saopštio rezultate. Jedna takmičarka je dobila 18% glasova, a druga 82% posto. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan je zadrugarima otkrio da takmičenje napušta Kristina, a zadrugari su se pozdravili sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina Spalević je napustila "Zadrugu 4", a u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević sačekao ju je Kristijan Golubović, njen dečko. Krisitna nije krila oduševljenje što ju je Kristijan sačekao, ali joj je bilo čudno što niko drugi nije došao sem njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je otkrio da je saznao sve o Kristini i njenoj prošlosti, ali i da mu je ona i dalje bitna. Ona se pravdala za pojedine stvari koje su se desile u Beloj kući od kako je on izašao. Golubović je otkrio da mu je ona bitna i da će je štititi od svega.

Kada se završilo "Izbacivanje" Lepi Mića je kao i svake nedelje započeo "Igru istine". Prvo pitanje postavio je Filipu Caru o odnosu sa Minom Vrbaški. Nizala su se pitanja za zadrugare pa je Sandra Rešić morala da otkrije ko je po njoj najveći folirant u Beloj kući.

Nenad Aleksić Ša je morao da odgovori na pitanje kako bi se osećao da ga u subotu na finalu Zadruge sačeka Tara Simov.

Milici Kemez je Lepi Mića postavio pitanje vezano za Boru Santanu i to što njega niko ne napada u njihovim svađama.

Nizala su se pitanja i za Rialdu Karahasanović, vezana za prepiske njenog dečka Kenana Tahirović, a potom je Milan Janković Čorba otkrio sa kojom devojkom se kaje što je ušao u vezu.

Ovo je poslednja nedelja Zadruge 4. Večeras vas na programu TV Pink očekuje prvo finalno izbacivanje zadrugara, a sve vesti o najgledanijem rijalitiju pratite na najčitanjije portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga