AKTUELNO

Sonju Vuksanović već duže vreme niko nije video u društvu supruga Ace Lukasa.

Već danima unazad svi bruje o ljubavnom krahu folk pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje Vuksanović zbog njene navodne preljube.

Foto: Kobra

Kako je otkrio izbor blizak paru, Sonja je svog supruga varala sa košarkašem Markom Jarićem, što je na kraju i Lukas saznao, pa je napravio skandal u jednom prestoničkom restoranu kada je svoju ženu, ali i njenog ljubavnika nazvao najpogrdnijim imenima.

Foto: Printscreen Instagram

Sonja i Lukas su svoj brak pokušali da spasu u Turskoj, iz koje su se odvojenim letovima nedavno vratili, zbog čega su svi zaključili da od pomirenja nema ništa. Ipak, spekuliše se da su pregovore nastavili u Beogradu, međutim, u ovu priču skoro da niko više i ne veruje iz opravdanih razloga.

Pročitajte još... NIJE SA LUKASOVOM ŽENOM: Evo sa kim Marko Jarić uživa u Beogradu, a evo sa kim Sonja! (FOTO)

Naime, Sonja je gotovo uvek na javne događaje išla u pratnji svog supruga, sa kojim se često rado fotografisala i dičila na društvenim mrežama, što sada nije slučaj.

Foto: Instagram

Ona se nedavno na jednoj rođendanskoj zabavi pojavila bez još uvek zakonitog supruga, a onda je objavila još jednu fotografiju gde je skoro cela porodica na okupu... Svi osim Lukasa.

Foto: Printscreen Instagram

Sonja je pokazala svima kako uživa sa ćerkicama Viktorijom i Sofijom, a da li će im se u zajedničkim porodičnim aktivnostima u nekom budućem periodu pridružiti i Aca, za sada je neizvesno.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Marko Jarić

#Razvod

#Sofija Šašić

#Sonja Vuksanović

#pevač

'