AKTUELNO

Katarina Lazić nije mogla da ostane nema na uvrede folk pevača Ace Lukasa.

Domaća javnost i dalje bruji o otvorenom pismu koje je Aca Lukas uputio svom ljutom suparniku Željku Šašiću. Folker je svog nekadašnjeg prijatelja počastio brojnim uvredama i nazvao ga retardom i paćenikom, a takođe je potkačio i Šašićevu verenicu Plejboj zečicu Katarinu Lazić.

Pročitajte još... AUUU, OVO BOLI! Lukas napisao Šašiću OTVORENO PISMO: Retardu, paćeniče, ostavio si svoju ćerku! Skini mi se s ONE STVARI!

Foto: Kobra/Pink.rs

Na tvom mestu bih, ako ti je to svo zadovoljstvo, ja bi odavno merkao neko drvo da se obesim. Umesto da se baviš svojom muzikom, ti se baviš mojom ženom. Alo, retardu ti i ja nemamo nikakve sličnosti i nemoj nas stavljati u isti koš. Idi bre i glumi Hju Hefnera, doduše sa jednom poluzečicom, i ostavi nas više na miru - poručio je Lukas Šašiću, a u njegovim rečima pronašla se i Katarina, koja je rešila da mu odgovori na prozivke.

Foto: Instagram

- Bilo bi previše surovo da komentarišem čoveka koji ima 160 cm. Zamolila bih "gospodu" selebritije, glavne aktere TV Novele, da me ne uzimaju usta, sramota me je - poručila je Katarina Lukasu, a da li će ova saga dobiti svoju novu epizodu pokazaće vreme.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Rat

#Svađa

#Željko Šašić

'