AKTUELNO

Miljanina majka se bori kao lav sa opakom bolešću!

Marija Kulić, nekadašnja zadrugarka i majka Miljane Kulić, pre nekoliko meseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, a sada je govorila o tome kako se trenutno oseća.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Marija kaže da je potpuno iscrpljena posle druge hemioterapije.

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još 8, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - rekla je Marija Kulić.

Ona je ispričala kako je saznala da boluje od karcinoma, a osvrnula se i na stanje svog supruga Siniše, koji se takođe bori sa bolešću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara, jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je metastazirao. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, puno sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče za koje se borimo - iskrena je bila Kulićka.

Autor: M.K.