AKTUELNO

Niko nije očekivao da će ona tako brzo preboleti svog partnera kog je izgubila početkom ove godine.

Život mlade pevačice Dunje Ilić obeležili su brojni skandali, a ona je domaćoj javnosti poznata više po tome, nego po muzičkoj karijeri koju je u poslednje vreme zapostavila.

Foto: Instagram

Javnost je krajem januara ove godine potresla vest o smrti njenog dečka koji je preminuo, kako je ona tada rekla, zbog droge.

Foto: Instagram

Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica - navela je tada ona, ali nije dugo čekala, a nedavno je već našla novog dečka.

Ona je sada svoje pratioce iznenadila fotografijom na društvenoj mreži Instagram na kojoj se vidi verenički prsten, a njeni prijatelji joj već uveliko čestitaju.

PROČITAJTE JOŠ: Stanija otišla da vidi rođake, a ono što je tamo zatekla DOVELO JU JE DO SUZA!

Autor: M. K.

#Dunja Ilić

#Prsten

#dečko

#pevačica

'