AKTUELNO

Ima neka tajna veza?

U ljubavnom životu folkera Darka Lazića uvek je burno - nakon što se rastao od verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, i preselio u Ameriku, sada se šuška o njegovom odnosu s pevačicom koja godinama peva u Srbiji na veseljima, a koja nije želela da široj javnosti otkrije svoj identitet. Naime, ona tvrdi da između nje i Darka postoji posebna veza, te da je spremna da mu rodi dete.

Foto: Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

- Darko i ja smo godinama slabi jedno na drugo, kad god bismo se sreli umeli smo da razmenimo nežne poglede, osećala se među nama jaka hemija, ali nažalost, nikada nam se nije dalo da se spojimo - započela je pevačica svoju ispovest za "Skandal".

Kad god bismo se sreli, ili je bio sa Anom, pa sa Marinom, nikako mi se nije dalo da ga osvojim, ali evo sada je prestala korona, opet radimo zajedno i verujte, sada neću gubiti vreme - iskrena je pevačica koja ne krije da je luda za Darkom.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

On je tako poseban, njemu treba žena poput mene, a znam da je i on zagrejan, moći ću da ga osvojim samo ako budem uporna i strpljiva. Šta fali, može sa mnom da se oženi, biću mu treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća! I dete ću da mu rodim, a Marina samo neka gleda. Ja znam detalje o njima, ne može ona klinka da naređuje i komanduje Darku. Sve njegove žene su umišljale da su dive i onda jednom Darku koji je toliko uspešan i sposoban diriguju šta i kako da radi, a bez njega su niko i ništa! E pa drage moje, ne možete tako! Darku treba mudra i smirena žena, a to sam ja. Kad ja osvojim Darka, Marina će se pokajati, ali biće kasno, onda će da sedi sama i kuka i plače jer će shvatiti kakvog je muškarca izgubila! Ali tada će Darko da bude samo moj i kraj - završava pevačica za gorenavedeni list.

Autor: D.T.

#Darko Lazić