AKTUELNO

Ima neka tajna veza?

Već mesecima unazad domaća javnost bruji o odnosu Marije Šerifović i mlade pevačice Džejle Ramović, za koje mnogi misle da su u vezi. Iako se već dugo šuška da među njima postoji nešto više od prijateljstva i kolegijalnosti, sada se ponovo podigla velika prašina, kada ih je odao jedan detalj - identično prstenje na ruci.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari su ih zatekli pre nekoliko večeri na istom mestu, gde se Džejla osvrnula na šuškanja o njenom i Marijinom odnosu.

- Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je tada Džejla.

I dok one tvrde da između njih nema ničega osim prijateljstva, detalji govore suprotno. Nakon što se saznalo da su pevačice zajedno putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi i to uz pomoć njihovih fotografija na Instagramu, i ovoga puta ih je odao jedan detalj.

Foto: Instagram.com

U pitanju je prstenje koje su obe nosile, na istoj ruci i istom prstu - domalom, koji je predviđen za verenički nakit i burme. Najpre je Džejla objavila na Instagramu, a u prvom planu je bio komad zlata na njenom prstu. On je jednostavnog oblika, nema previše detalja na sebi i liči na verenički prsten. Interesantno je da je Šerifovićeva ponela prsten na snimanju jedne emisije i često ga isticala u prvi plan, a nosi ga na istom prstu iste ruke kao i Ramovićeva. Dok je razgovarala za medije, Marija je nekoliko puta zaglađivala kosu rukom na kojoj se nalazi prsten identičan Džejlinom.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs