AKTUELNO

Bez imalo blama!

Tara Simov je očigledno zaboravila ko je uvek bio uz nju dok je bila u rijalitiju "Zadruga" dok nije diskvalifikovana zbog katastrofalnog ponašanja i rušenja inventara.

Ona je osula paljbu po svojim nekadašnjim prijateljima Sandri Rešić i Marku Đedoviću koji su prema njoj uvek bili iskreni i uz nju onda kada su je svi osuđivali. Izgleda da je Tara zaboravila to, pa je koristila najodvratnije reči kakve ne priliče nikome, a kamoli jednoj mladoj devojci, a ovim je još jednom pokazala da nema ni stida ni srama.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Foto: Instagram.com/tarasimov

Popu*iš mi ga i ti klošarko. Nije zakon jačeg, nego luđeg a ja sam ta - poručila je Tara Sandri Rešić.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Foto: Instagram.com/tarasimov

Foto: Instagram.com/tarasimov

Mene si branio dve godine i onda mi mi prvom prilikom zabio koplje u srce, ne nož u leđa, go*no jedno. Nazivanje Nenada slučajem i izjavljivanje da se Nenad klanja dok ti pričaš, to je veruj mi samo jer je moja idealizacija tebe uticala na njegovo mišljenje o te bi, te ti i tvoje zastrašivanje i ponižavanje svih živih. Ili si ipak ti malo glup ko ku*ac pa javno priznaješ da manipulišeš ljudima da bi im se use*avao u živote i lažno im se predstavljaš kao što si i meni glumio prijatelja dve je*ene godine - bile su reči koje je Tara uputila Marku Đedoviću.

Autor: N.V.