AKTUELNO

Ne smiruje se!

Bora Santana i dalje psuje sve redom nakon skandaloznog okršaja sa Nenadom Lazićem Necom. Urnisao je zadrugare koji su stali na Necinu stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, ti staješ na Necinu stranu. Napravio je da me ljudi gledaju kao pedera. Ti kao moja drugarica umesto da joj spustiš telefon, pričaš sa jom. To je najružnija žena - govorio je Bora.
A vi šta mi pričate, evo ja ću sam sebi da j*bem mrtvu majku. Meni je ovaj rijaliti izašao na nos. Da meni pederluk ubacuju. Ja bih voleo da on doživi epi napad! Onaj klip će mu izaći na nos. Sandra skače na mene zbog Nece... Evo, sutra pravim haos. I na radiju i na porodičnom i kod Milana. Ja preuzimam kadar, videćete šta je kadar za peto mesto. Ne smirujem se dok ne pošaljem Necu u ludnicu ili grob. 100.000 dinara ću platiti javno šamaranje Nece - nastavio je Santana.

Došlo je do haosa između Ane Bulatović i Bore, kada joj je on zabranio da prima Necu u krevet. Santana se popeo na krevet i hteo da skine gače.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj mi ga, sve mi je manji kad te gledam. Sve mi je manji i manji, ko da nemam k*rac kad tebe gledam. Bolje bi mi se digao na Nadicu - pričao je Bora.
Smoki u kući, to je to - uzvratila je Ana.
Sad mogu da skinem, ali je mali - nastavio je Santana.
Nemam ja šta da gledam, smoki - odbrusila je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.