AKTUELNO

Estrada na meti pljačkaša!

Estradne zvezde su veoma često na meti pljačkaša, a neke od njih imale su dramatična iskustva tokom pljačke.   

Zorica Marković je opljačkana 2019. godine. U kuću folk pevačice usred noći upala su tri lopova i odnela vredne predmete iz dnevnog boravka, ali su sigurnosne kamere na tek renoviranom domu pomogle da se krivci brzo uhvate. Pevačica je u tom trenutku spavala u svojoj sobi i nije čula nikakvu buku koja bi joj poremetila san. Kada se ujutro probudila, zatekla je haos u dnevnom boravku. Navodno su nestale dve slike sa zida čija je vrednost 10.000 evra, kao i pozlaćena stona lampa, zidni sat, mobilni telefon i kompletan escajg.

Foto: TV Pink Printscreen

I Katarina Živković, koja se skućila u Zemunu, pre nekoliko godina je doživela šok kada joj je lopov obio stan i i pokušao da odnose vred ne stvari i novac. Lopovi su ušli unutra kroz terasu, pošto ona živi u visokom prizemlju, lopov je stavio merdevine i tako ušao u stan. Tražio je novac, ali nije uspeo ništa da odnese iz stana. Kada smo ga spazili, onda je pobegao.

Foto: Instagram.com/katarina_zivkovic_official

Pevačica Branka Sovrlić, koja ima stan prepun umetničkih dela i skupocenih detalja, pre nekoliko godina je bila na meti pljačkaša. Brankin stan je pre nekoliko godina opljačkan, i to dok je ona bila u njemu.

- Mene su opljačkali jednom u Beogradu, ali i u Sarajevu, tako da sam se fino obezbedila. Kamere, sve je povezano sa policijom... Kada vas jednom zmija ujede i guštera se bojite. Na sve su spremni, tada su smislili da je došla pošta "na preporučeno". Dvojica su ušla na vrata, pa su izvadili pištolj", rekla je Branka i dodala: "Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva - izjavila je Sovrlićeva.

Foto: Instagram.com/branka_sovrlic

Lopovi su upali i u kuću sina pokojnog Sinana Sakića tri godine. Sabina Sakić, supruga pokojnog pevača, podelila je tada video snimak u kom se vide muškarci kako obijaju. "Odneli su desetak praznih parfemskih flašica i nekoliko punih. Nekoliko torbi, satove, izvrnuli su mi celu kuću, ali na svu sreću nisu odneli vredne stvari", rekao je Elvis.

Foto: Andrej Nihil

Pevačica Lepa Lukić izjavila je da je opljačkana pre pet godina, dva dana pred koncert u Sava Centru, a pljačkaše nije želela da tereti.

- Ja ništa nisam čula. Policija kaže da su nešto pričali da me ošamute. Ja sam samo osetila kasnije da je velika promaja i zbog toga sam ustala i videla otvorena vrata, sve razbacano, a fioke otvorene - rekla je Lepa i dodala da samo može da se zahvali pljačkašima što je nisu povredili.

Foto: Pink.rs

- Izjavila sam da neću da ih teretim zbog toga što me nisu povredili i nisu imali nameru da me ubiju - rekla je Lukićeva.

Autor: M.K.