AKTUELNO

Kada je Aca saznao za Sonjinu aferu sa košarkašem počeli su dani pakla za porodicu Vuksanović.

Ovih dana svi domaći mediji bruje o razvodu bračnog para Vuksanović. Kao razlog za razvod navodi se Sonjino neverstvo. Acu Lukasa još uvek zakonita žena već mesecima vara sa slavnim košarkašem Markom Jarićem.

Foto: Instagram

Sonja je, navodno, već mesecima u tajnoj vezi sa Jarićem, a često putuje upravo kod njega u Majami. Ovo je Aca saznao i zbog toga su počeli dani pakla za porodicu Vuksanović zbog čega je Sonja odlučila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Kako saznajemo, Lukas je saznao da ga žena vara kada je u njenom telefonu slučajno naišao na prepisku sa košarkašem.

Foto: Printscreen Instagram

Sonja je krajem marta boravila u Majamiju kod Lepe Brene i ona ju je tada upoznala sa Jarićem. Između njih je odmah planula strast, a posle noći provedenih u Majamiju ostali su u kontaktu i nakon njenog povratka u Srbiju. Od tada su neprestano razmenjivali poruke putem telefona, a onda je jedne noći Lukas uzeo njen mobilni i imao je šta i da vidi. On je uzeo drugi telefon u koji je ubacio njenu karticu i nastavio da se dopisuje sa Jarićem u Sonjino ime. Napisao mu je: ''Piši mi na ovaj broj, da nas ona moj ne porvali'' - otkriva dobro obavešteni izvor blizak paru za Pink.rs i dodaje:

Foto: Andrej Nihil

Aca je posle dopisivanja sa Jarićem izveo Sonju na večeru u jedan restoran i tada napisao poruku sa njene kartice košarkašu da odmah pozove na taj broj, što je on i učinio, a onda je nastala drama. Kad je pozvao, on je dao Sonji da se javi na telefon, a ona se šokirala. Lukas joj je oteo slušalicu i počeo da urla na Jarića: ''Jeb*m ti majku što jeb*š ovu moju k*rvu. Cela kafana ih je slušala, svi su ostali u čudu - završava naš dobro obavešteni izvor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili celog teksta bez navođenja ulinkovanog izvora!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Košarkaš

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

'