AKTUELNO

Ovo je Aca navodno saznao i zbog toga su počeli dani pakla za porodicu Vuksanović zbog čega je Sonja odlučila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Kao bomba u domaćim medijima je odjeknula vest da Sonja Vuksanović mesecima vara pevača Acu Lukasa, i to sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem!

Sonja je navodno, već mesecima u tajnoj vezi sa košarkašem, a često putuje upravo kod njega u Majami. Ovo je Aca navodno saznao i zbog toga su počeli dani pakla za porodicu Vuksanović zbog čega je Sonja odlučila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Foto: Instagram

Sonjin i Acin odnos već dugo ne štima zbog njegove preke naravi. Ona je dugo patila zbog toga, ali sve se promenilo kada je bivša žena Željka Šašića počela intenzivno da se viđa sa Jarićem.

Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja nije imala sa Acom - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Ono što se dogodilo posle objave da se par razvodi jeste da su oboje otišli iz zemlje! Naime, Sonja se sa ćerkom Viktorijom zaputila u Dizeldorf gde joj živi porodica, a Aca je takođe otišao van granica zemlje. Imao je nastup u Bosni, potom u Švajcarskoj, ali se posle toga opet vratio u Bosnu.

Inače, Sonja je nedavno opet boravila u Majamiju, odakle je na društvenoj mreži Instagram objavljivala fotografije na kojima se vidi kako uživa u luksuznom hotelu.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevač

'