AKTUELNO

Pevačici je najpoznatija balkanska proročica sve do sada pogodila.

Goca Božinovska, kao i mnoge pevačice sa estrade, često posećuje vidovnjake, pa je tako jednom prilikom posetila i balkansku kraljicu među prorocima, Kleopatru.

- Bila sam kod Kleopatre kada sam imala 30 godina, ta žena zaista zna da ti kaže bukvalno sve šta će ti se dešavati u budućnosti. Meni je svašta pogodila, da čovek ne poveruje. Rekla mi je stvari koje su se apsolutno tako i desile. I ružno i lepo je bilo baš kako je rekla. Samo mi je ona pogodila sve, a ostali okači mačku o rep - rekla je Goca.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Kleopatra je čak predvidela i smrt Zorana Šijana.

- Iskreno, nisam verovala u to, ali eto. U sve sam se i sama vremenom uverila. Dok sam bila u braku sa Zoranom otkrila mi je da mi vidi kraj sa njim, da joj je jako žao što će se takvom lepotanu kao što je on desiti ono najgore i d aga ne vidi među živima. Mada, ja sam već tada načula da je on sa nekim ljudima i da će tu biti haosa. Ali opet nisam mogla da verujem da mi je baš tako rekla. Kad se nisam srušila. Ona mi je samo rekla "Ljubavi, s njim niko neće biti, meni je žao tebe, ali tako je. Ali ti vidim i to da Bog uzdiže tebe posle svega toga, jer ti imaš takvu energiju i svi sveci te čuvaju." Savetovala me je da obratim pažnju i da se i sama čuvam svih ljudi sa kojima je on sarađivao. I sve je bilo tako zaista. Ubrzo posle toga tragedija se desila. Moj svet se tada srušio - ispričala je Goca.

Foto: YouTube screenshot

Ipak, sa druge strane, najpoznatija proročica na našim prostorima prorekla je Zoranovom nalsedniku Mirku lepu budućnost.

PROČITAJTE JOŠ: SRCEPARAJUĆE! Radoš Bajić otkrio detalje POSLEDNJEG RAZGOVORA sa Mandom! (FOTO)

- Što se tiče nekih novih stvari, ne bih da pričam, čekam da se dese. Za Mirka mog mi je rekla da ga čeka lep život u inostranstvu i da će biti jako uspešan i srećan - završava Goca svoju priču.

Pink.rs

#Goca Božinovska

#Kleopatra

#Mirko Šijan

#Zoran Šijan

#pevačica

'