AKTUELNO

Čuvena Balkanska proročica Kleopatra najavljuje da će u ovoj godini Treći svetski rat kulminirati, iako zvanično nije ni počeo.

Kleopatra kaže da je sukob među svetskim silama uveliko u toku i da će 2024. godinu obeležiti vrhunac ovih sukoba u koji će biti uvučene brojne zemlje.

- U 2024. će se osetiti vrhunac Trećeg svetskog rata. Znam da će se mnogo zapitati: "Kako vrhunac? Od kada smo mi to u Trećem svetskom ratu?" Pune dve godine! Pojedini se prave da ne vide u kakvoj se situaciji nalazi cela planeta, ali smo u strašnom problemu . Ovi sukobi će nastaviti da se šire, ali neće dotaći Evropu, barem ne u ovoj godini - kaže Kleopatra.

Foto: privatna arhiva

Prema astrološkim aspektima, Kleopatra poručuje da je počeo smak sveta. Treći svetski rat je samo početak kraja:

- Još 2010. godine sam rekla da je počeo smak sveta i sada mnogi shvataju da sam govorila istinu. Sukcesivno, deo po deo čovečanstva nestaje sa planete. Smak sveta je zapravo nestanak hrane, vode, ove strahote koje se dešavaju u Gazi, Ukrajini, Rusiji, generalno u svetu. Nema li očitijeg dokaza da je došao smak sveta od masakra nad onolikom decom u Gazi? Zamišljaju da će se smak sveta dogoditi u jednoj sekudni! Ne! Smak sveta izgleda baš ovako. I kovid je bio jedan delić ovog strašnog kraja. Pojavljuje se sada i jedna bakterija u svetu, koja se poput kovida može brzo raširiti. Ona bi mogla da ostavi velike posledice po zdravlje i živote ljudi. Može pandemijski da zavlada u svetu - prognozira Kleopatra.

Velike promene u narednim godinama

Kleopatra kaže da će vršnjačko nasilje u ovoj godini doživeti vrhunac, međutim najavljuje velike promene u narednim godinama:

- Sve je više dece koja okreću leđa svojim roditeljima. Ponašaju se prema njima nasilnički. Iz godine u godinu je porast zločina dece prema roditeljima. Neki su spremni da podignu ruku na svoje najmilije zbog sekte, neki zbog droge, neki zbog alkohola i kocke. Nasilje je preplavilo Evropu, svet i celu planetu.

Foto: privatna arhiva

Ova godina je prestupna i u njoj će zbog toga biti mnogo problema. Vršnjačko nasilje je u porastu, ove generacije izmiču kontrolu i problem se toliko širi da postaje kao pandemija. Tek za godinu, dve prosvetni radnici, psiholozi i roditelji će se konsolidovati,pa će uspeti da nađu zajedničko rešenje kako bi se ovaj problem držao pod kontrolom - kaže Kleopatra.

Srbi da se ujedine

Srbija je bila pred velikim iskušenjima i izazovima zbog strašnih pritisaka svetskih moćnika. Međutim, prema Kleopatrinim rečima našoj zemlji niko neće moći ništa samo ukoliko se ujedinimo: - Srbi treba da se konsoliduju i ujedine, jer je na Srbiju udarilo veliko zlo. Moramo da se borimo protiv celog sveta, kako ne bi došlo do nepotrebnih sukoba na Balkanu - zaključuje Kleopatra.

Srbi da se ujedine

Srbija je bila pred velikim iskušenjima i izazovima zbog strašnih pritisaka svetskih moćnika. Međutim, prema Kleopatrinim rečima našoj zemlji niko neće moći ništa samo ukoliko se ujedinimo:

- Srbi treba da se konsoliduju i ujedine, jer je na Srbiju udarilo veliko zlo. Moramo da se borimo protiv celog sveta, kako ne bi došlo do nepotrebnih sukoba na Balkanu - zaključuje Kleopatra.

Foto: Printscreen YouTube, , Tanjug AP

Teško sam podnela Sinišinu smrt

Kleopatra se retko oglašava za balkanske medije jer je odlučila da dozira svoje pojavljivanje u javnosti posle 45 godina rada. Oglasila se kada je pokojni fudbaler Siniša Mihajlović u svojoj knjizi otkrio da mu je Kleopatra predvidela da će se u pedesetim godinama ozbiljno razboleti. On je do detalja opisao njena brojna proročanstva.

- Siniša je jedan od rektih koji je stao iza našeg prijateljstva i javno rekao šta sam mu sve videla u zvezdama. Bili smo veliki prijatelji i teško sam podnela njegovu smrt. Brojne javne ličnosti su dolazile kod mene po savet, velike zvezde, ali ja nikada o tome neću govoriti javno. O Siniši mogu, jer je i sam pričao o meni. I mogu da govorim samo ono što je i on sam rekao, ali tajne svih drugih ću odneti sa sobom kada jednom budem otiša sa ovog sveta - poručila je Kleopatra.

Autor: Nemanja Brajović