AKTUELNO

Ipak ide u hotel sa njim!

Nakon odabira potrčaka za ovu nedelju, Kristijan Golubović je obelodanio i ko je omiljena osoba, koju će povesti sa sobom u hotel i provesti sa istom sedam dana:

Foto: TV Pink Printscreen

Preko tri meseca sam Dragani obećavao da će biti omiljena, jer mi je mnogo puta to i tražila, nisam ni znao da je bila Necina omiljena. Ceo dan sam vodio polemiku sa Kristinom, Čorbom i Gagom. Međutim, kad sam pomenuo da će Gaga biti omiljena, njoj se odjednom slošilo, prepala se danas, zato što je dovode u vezu sa mnom. Želim da je sačuvam, da bude sigurna još jednu nedelju, jer znam da je omiljena sačuvana. To je dosta toga promenilo. Iz iskustva Vladimira i misice, kada je ona rekla da može ići u hotel i dokazati da nema ništa, bežao sam da stavim Kristinu. Kristina me je ispljeskala, jer mi je rekla da ona nije rezerva. Radiću ono što mi razum kaže, srce mi kaže... Ja omiljenije osobe od Kristine i Čorbe nemam. Kristina je omiljena ličnost - objašnjavao je Kristijan.
Govorio mi je kako je video promenu ponašanja u Gaginom ponašanju, sada ispada da sam ja ljubomorisala. Naravno da se neću naljutiti. Milostinja me nervira! Jeste, imam kompleks. Ja se ne bih dvoumila, stavila bih njega, naravno - nervirala se Kristina.
Eto, ti sada nemaš mu*a! - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga