AKTUELNO

Svi ga poznaju, ali opet trče za njim.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo upućeno Filipu Caru.

Da li se bar nekad malo kaješ da si onako šutnuo Aleksandru?
Ne kajem se - kratak je bio Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nekoga nekoliko puta zamolim, a on učestalo me zlostavlja, ja ne znam na koji način da je sklonim. Normalno da mi je žao, ali ako vidiš da je to jedino rešenje da nekoga doslovno odgurneš, onda... Kad bih počeo da pričam o svom životu, plakao bi ceo sto ovde. To što je ona imala bolest, manite me tih priča - dodao je Car.
Neću više da se svađam s tobom, ne vidim te - rekla je Aleks.
Mislim da nije rešenje fizički kontakt, pogotovo kada muško uradi nešto ženi. Ali opet dođe do toga da sedite jedno pored drugog - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam s njim prekinula, on pokušava da priča sa mnom. On mrzi žene, njega iritira sve što neka žena uradi ovde - dodala je Aleks.
Ja ne znam više šta, ganja me celi dan, ulazi mi u kupatilo, u toalet, u krevet... Neka mera postoji, neka me i udari, ja joj neću vratiti - rekao je Filip.
Prepričavaš kao da sam te upucala. Meni je žao kad njemu nešto loše uradi, a njemu nije. U tome je razlika između njega i mene - ljuta je bila Aleksandra.
Njega čisto boli ku*ac za pokajanje. Oni su bili u nekakvoj kombinaciji, on nula emocija, a kod nje je gorelo. Ne mogu da provale da je on hokla i štikla, oni nemaju koga tu, a onda idu kod njega na kara*inu, a kad on sebe zadovolji, onda im okrene leđa. To što je uradio je za krajnju osudu. Tipičan primer neuzvraćene ljubavi - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga