AKTUELNO

Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila, napisala je Anastasija.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi 44. rođendan, a najlepšu čestitiku je sasvim sigurno dobila od ćerke Anastasije koja joj se zahvalila na ljubavi i podršci i istakla da joj je upravo majka oduvek bila uzor.

- Blistaj, blistaj zvezdo NAJVEĆA! Srećan ti rođendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je TVOJ dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka - napisala je Anastasija.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'