AKTUELNO

Da je moja duša mogla da bira između miliona i miliona tata sasvim sigurno izabrala bih uvek tatu Dimitrija, napisala je između ostalog književnica.

Isidora Bjelica je emotivnom porukom na društvenim mrežama rešila da se zahvali svom ocu Dimirtriju Bjelici na svemu što je do sad učinio za nju.

Danas puni 81 godinu, a to je inspirisalo Isidoru da se osvrne na svoje detinjstvo i sve što je sa svojim ocem proživela.

- Najdivnijem tati na svetu srećan rođendan... Da je moja duša mogla da bira između miliona i miliona tata sasvim sigurno izabrala bih uvek tatu Dimitrija... Pored tolike ljubavi imati privilegiju da još kao devojčica obiđem sa tobom ceo svet a da su nam kućni prijatelji Fiser, Spaski, Talj, Karpov, da me vodiš na svoje intervjue i turnire i da upoznajem velikane poput Lejdi Di, Bitlsa, Liz Tejlor, Pelea, Kirka Daglasa, Gagarina, Huana Karlosa i stotine drugih velikih ljudi od kojih sam učila o zivotu... Dragi Tata hvala ti što si za razliku od svoje lepše polovine uvek pokazivao koliko me voliš i da ti niko drugi nije važniji od tvoje jedinice. Privilegija je biti ćerka čoveka koji je u svojoj branši postigao sve i koji je uvek bio pre svega čovek, duhovit i human - ovim rečim je Isidora Bjelica čestitala 81. rođendan svom ocu.

Podsetimo, na nedavno održanom Sajmu knjiga u Beogradu Isidora Bjelica iz zdravstvenih razloga nije mogla da se druži sa svojim čitaocima, već su je u tome odmenila njena deca, Vila i Lav.

Autor: J. V.

'