AKTUELNO

Skandal!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za

Zašto nisi pokazala spornu haljinu,niko tiu ništane veruje?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam 100 puta rekla da je to moja haljina, koju sam nosila, to je donji deo stola pričao! Nemam ništa, oni su to spremili kao kontra napad, istina je da sam nosila svoju haljinu na romskoj priredbi, iznela sam kada neću da se više optužujem za nešto što nisam - pravdala se Jovana.
Pitanje za Jovanu, Tomovića si proglasila monstrumom, možeš li nam navesti bilo koju ružnu reč upućenu tebi od strane Vladimira Tomovića? - glasilo je pitanje.
Dok je da kad mi neko kaže uvredu, da sam zaljubljena, ne mora mene niko da uvredi rečima ili psovkom, za mene je uvreda kada neko kaže ,,Ne, neću biti sa tobom" - pričala je misica.
Ali ti nastavljaš komunikaciju - ubacila se Matora.
Ja sam pisma uzela, jer sam znala šta radi, ne sviđa mi se, nije mi se svideo! Meni je uvreda kada je neko zauzet i kada druag strana kaže ,,Ne", a on nastavlja - vikala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da kažeš to, on je rekao da je zaljubljen, a ti si nastavila komunikaciju - odbrusila je Tomićeva.
To je najblaže šta sam mu rekla sve - objasnila je Jovana.
To je ono što smo pričali, kontradiktorno je, ti kažeš ovde, ja sam svedočila, ti kažeš da nećeš progovoriti nijednu reč, sutradan, ti si preko puta, on leži na krevetu ovako, tu je Car, on priča sa Carem i sa tobom, ti pričaš sa tobom, ja te gledam. To nije ljubavni kontekst, ali on priča sa tobom, ti se nasmeješ, u tom trenutku se okreće kamera prema tebi, mi smo gledali na kraju taj klip, ti u tom trenutku krećeš da vrištiš bez razloga. Matora i ja u šoku, kunem ti se, evo ja ti kažem, sedam dana kasnije nam se pušta taj klip, ti se braniš od toga. Jovana nisi u pravu - ubacila se Sandra.
Ja ćutim ovde i na njen izbor momaka, ćutim ne znam ni ja šta sve, neću da se pecam, bilo je pre mene i ja ćutim, i onda dođe neka devojka sa kojom sam nešto imao i napravi mi pakao, a ja sam ćutao za prelazak kod Vladimira u krevet - odbrusio je Karić.
Što ja ne idem dalje posle Luke?! Koja težina je toga što sam ja rekla ,,Moj"? I ja ćutim neke stvari, jer neću da se svađam, ti si mene sada ostavio! Rekao je da ako bude pušten klip da smo završili - pravdala se Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si me lagala, normalno, ja neću biti sa tobom! Pobegao sam od tebe, kljucaš mi mozak! Šta me pitaš za tu devojku, čekajte bre, tako je bilo i za Anu Korać, ista priča je bila, eto kao bila je priča da sam se dogovorio da se čekamo napolju - odbrusio je Stefan.
Drugačije si se ponašao prema meni, to što si njoj nisi javio, to je drugo, ti bi mene grlio, ili me držiš za ruku - nastavila je Jovana.
Dobro, evo, ja kažem da si u pravu, istina je, u pravu, i? J*bote, kako da kažem čoveče?! - urlao je Stefan.
Je l' meni došao neko ili tebi? - upitala je Jovana.
Tebi su bili ovde, flertovala si i muvala si se, što ne priznaš? Imala si grešku sa Anđelom - uzvratio je Stefan.
On mene ostavlja sada, jer sam imaginarno sela, hoću klip i da čujem! Je l' ja tebe optužujem za nešto? Ti si se promenio prema meni! - povikala je Jovana.
Ti si psihijatrija! - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga