AKTUELNO

Vežbala je godinama!

Njeno učešće u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" je ostalo veoma zapaženo, zbog toga je Pink.rs rešio da stupi u kontakt sa Draganom Burmazović. Iako je u rijalitiju ostavila jako dobar utisak, posle kratkog vremena ga je napustila, ali je ostala upamćena po tome što je važila za jednu od najkulturnijih zadrugarki.

Sa Draganom smo razgovarali o najradosnijem pravoslavnom prazniku Vaskrsu i kako ga ona provodi i o tome koja je njena taktika za pobedu i tradicionalnom kucanju jajima.

Foto: Pink.rs

Kako ćeš ove godine provesti Vaskrs?

- Kao i svake do sada. Vaskrs provodim tradicionalno, u porodičnom domu, gde je obavezno da smo svi na okupu, kao i za sve ostale praznike.

Koja ti je najlepša uspomena iz detinjstva vezana za Vaskrs? 

- Kao najradosniji dan u našem narodu, svakim sam se pripremala sa posebnim ushićenjem i radošću. Bez obzira sto sam odrasla, za mene praznici i dalje imaju tu posebnu draž i lepotu, doživljavam ih potpuno isto kao sto sam i sa 6 godina. Vežu me najlepša sećanja i ne bih mogla ni jedno da izdvojim.

Foto: Pink.rs

Ko je farbao jaja? 

- U farbanju jaja smo ucestvovali svi, mama je naravno ta koja je glavna i koja to odlicno radi, sestre i ja smo vise zaduzene za ulepsavanje, dekoraciju i pripremanje trpeze.

Da li imate neku taktiku za Vaskrs kada se kucate jajima, da li volite da pobeđujete u tome?

- Taktiku sam izučavala godinama, jer su me kao dete uvek svi pobeđivali, a ja sam se naravno ljutila... Sad ne mogu da je otkrivam koja mi je taktika, jer napokon sve pobeđujem. Kao i u svemu, u životu, volim da izlazim samo kao pobednik!

Foto: Pink.rs

Autor: N.Brajović

#Dragana Burmazović

#Zadruga