AKTUELNO

Godinama su bliski prijatelji!

Prijateljstvo između Aca Pejovića i njegovog kolege Ace Lukasa traje godinama. Ne treba da čudi što je Lukas naveo baš Pejovića na kraju knjige kao osobu kojoj bi poverio da brine o njegovoj porodici ukoliko mu se nešto desi.

- On je to rekao i na samoj promociji knjige i hvala mu naravno na tom ukazanom poverenju. Aca je moj 100-godišnji prijatelj, brat i drug. Njegova deca su za mene kao i moja i ne samo njegova nego svih mojih prijatelja i kumova i oni to znaju - rekao je on i dodao da je osoba kojoj bi on poverio porodicu je njegov kum Nebojša Mrvaljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Lukas je nedavno objavio svoju knjigu "Ovo sam ja" koja je izazvalo veliku prašinu među intelektualnim svetom. Pejović je kao pravi kolega i prijatelj stao u dobranu folk pevača:

- Aca je čovek koji ima šta da kaže o svom životu, prošao je mnogo toga što će malo ko proći za pet života. Ovi što ga pljuju i govore da on nije vredan da to piše malo su se... Ne bih se složio s njima da Aca nije zaslužio da piše svoju biografiju, naprotiv - jeste. Još uvek mi nije dao knjigu pa ne mogu da pričam, ali znam da ima o čemu da piše - rekao je Pejović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na pitanje da li bi napisao knjigu o svom životu, na šta je on momentalno rekao "Ne".

- Ne bih zato što su neke stvari moje i samo moje, ali naravno, nemam ništa protiv da neko to uradi i da piše, ali kad bi imao o čemu. Smešno mi je ko sve piše knjigu, a ima ih dosta u zadnje vreme i pevačica i svakoga koji pišu, a jedna moja noć je zanimljivija nego njihov ceo život i onda prodaju dve knjige, ostalo podele, a onda to završi ko zna gde - rekao je Aco.

Autor: M.K.