AKTUELNO

Pop pevačica našla se u čudu zbog onog što je uradila Zorica Brunclik.

Pretposlednji takmičar večeras bio je Nemanja Nikolić, koji je za svoje predstavljanje milionskom auditorijumu Televizije Pink odabrao pesmu "Čestitka manje", koju inače izvodi Džej Ramadanovski.

Foto: TvPink Printscreen

Dara Bubamara poželela je da da svoj komentar poslednja, a pošto su njen primer sledili Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Bruclik, svoj komentar dala je Dragana Mirković.

- Ti si uvek odličan i sada si odlično zvučao. Uvek tačan, lepo, toplo, lepo otpevano... Nema tu nikakvih zamerki. To je neki tvoj tip pesama, meni je to bilo mnogo dobro i ja sam prezadovoljna - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Prema Zoričinom mišljenju, Nemanja nije dovoljnu pažnju posvetio tekstu pesme, pa samim tim nije na pravi način preneo emociju na publiku, a sa njom je bio saglasan i Kemiš, koji mu "nije verovao" dok je pevao.

- Bio si nesiguran u ovoj pesmi. Nisi nam preneo emociju kako treba - zaključila je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju večeri, atmosferu u studiju dodatno je zagrejala atraktivna Podgoričanka Dragica Bojanić, koja je otpevala pesmu "Miki Mićo".

Foto: TvPink Printscreen

Njoj je pomogao i Milan Kalinić, koji je sve vreme igrao na sceni i privukao pažnju Dare Bubamare, koja nije bila zadovoljna Dragičinim pevanjem.

- Iskreno, meni se nije dopalo kako si otpevala ovu pesmu. Ne znam, nešto mi se nije dopalo. Ne mogu da kažem:"Super je", kad nije otpevala dobro kao što su Petar i Lazar - rekla je Dara, a onda je usledio komentar Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovu pesmu je donela kako treba. Da li je ova pesma za šesti krug, to je pitanje. Trebalo je malo ozbiljniju pesmu da odabere - rekao je Kemiš.

Došao je trenutak da se glasa, a onda je Zorica Brunclik preuzela vođenje igre.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja čekam da Maja glasa - rekla je ona, a onda je usledio Majin odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta sam ja sad tebi bitna?! Ako sam tebi bitna, uspela sam u životu, zavide mi svi - ironična je bila pevačica.

Odlukom žirija u polufinale prošao je direktno Petar Barović, dok je takmičenje napustila Dragica Bojanić. U baražu će ponovo pevati Nemanja Nikolić i Lazar Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

#Zvezde

'