AKTUELNO

Drago mu je zbog toga što je Zorica Brunclik članica njegove stranke.

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin procenjuje da je njegova stranka spremna za eventualne parlamentarne izbore, koje priželjkuje, ali o kojima ne može da odlučuje i da se priprema za pokrajinske i lokalne izbore.

- Javno sam rekao da priželjkujem izbore i smatram da je i ranije trebalo da imamo parlamentarne -poručio je u intervjuu Sputnjiku.

- Gospodin Pajtić, ako postoji neki način da se odlože pokrajinski izbori, on će ga pronaći. Ako je to neka prirodna katastrofa, mislim da bi podigao branu na Dunavu, samo da izbora ne bude. U saopštenjima svoje stranke svaki dan traži republičke izbore, ali nikada pokrajinske", ukazao je Vulin.

Upitan za glavni adut stranke, pošto se Zorica Brunclik priključila PS-u, on je ukazao da je estradna umetnica član stranke već tri godine.

- Meni je drago što je Zorica Brunclik član PS-a. I ja bih bio zadovoljan ako nekad u životu 20.000 ljudi u Areni plati da čuje šta to imam da kažem. Ona je profesionalac u svom poslu. Ja sam odrastao uz Azru, Rolingstounse, Ded Kenediz i Seks pistolse, ali priznajem da smo na rođendanu, negde oko ponoći, vrlo retko slušali God Save the Queen?, a slušali smo sve drugo. I to radi cela Srbija, ali voli da objašnjava kako to nije radila... Cenite ljude po tome koliko su uspešni u svom poslu - poručio je Vulin.

Autor: D. Jovanović

'