AKTUELNO

I ovog utorka očekuje vas nova epizoda autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Autor i voditelj Ognjen Amidžić će i ovog puta ugostiti aktuelnu ekipu o čijem poslovnom i privatnom životu bruje domaći mediji – u studio stižu pevači Teodora Džehverović, MC Stojan, Darko Lazić i Anid Ćusić , glumica Iva Štrljić, kao i TikTok zvezda Aleksandar Marković.

Iako mlada, muzička zvezda Teodora Džehverović je uspela da napravi estradni bum i da se o njoj priča i piše! Nakon učešća u prvoj sezoni „Zadruge“, Teodori je karijera krenula uzlaznom putanjom, sa tim je došao i vrtoglavi uspeh, kao i interesovanje medija za njen privatni život. Pevačica već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a detalje njihove ljubavi otkiva upravo u emisiji „Amidži šou“ – čime ju je Nino osvojio, šta ju je privuklo kod njega i kako uspevaju da odole medijskom pritisku kada su oboje javne ličnosti. Teodora je spremila i nesvakidašnji izazov za Ognjena, a pored toga, otkriće i kako je izgledalo raditi sa MC Stojanom, koji takođe dolazi u studio!

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Teodora i MC Stojan objavili su čak dva dueta – „Voli me, voli me“ i „Candy“ – koji već imaju po 7.000.000 pregleda na Jutjubu za samo nedelju dana. MC Stojan je poznat kao vlasnik brojnih hitova koji su oborili rekorde na ovoj muzičkoj platformi, a zbog čega se odlučio na čak dva dueta sa Teodorom, da li je bilo zahtevno odglumiti ljubavne scene sa njom za potrebe spota i kako je situacija sa pandemijom koronavirusa uticala na njegovu karijeru, MC Stojan otkriva ovog utorka kod Ognjena. 

Foto: Instagram.com/MC Stojan

Neosporno je da je Darko Lazić jedan od najbojih vokala na estradi, ali pored brojnih hitova, Darko Lazić je često punio novinske stupce skandalima iz privatnog života. Poslednja u nizu vesti koje su osvanule u domaćim medijima, jeste da je Darka tužila bivša supruga Ana Sević jer nije plaćao alimentaciju, te za to potražuje 1,4 miliona dinara. Šta je Darkova strana priče, da li su priče o tužbi istinite, o sukobima sa kolegama saznaćete u ovonedeljnoj emisiji „Amidži šou“. Darko u studio dolazi sa mladim kolegom Anidom Ćusićem, sa kojim je snimio duet, te as ovog utorka očekuje i televizijska premijera pesme. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Ognjena dolazi i jedna od trenutno najaktuelnijih glumica, Iva Štrljić. Pored toga što je uspešna kao glumica, Iva je objavila i tri romana – „Nemaš pojma koliko te volim“, „Znam da misliš na mene“ i „Voleti u Beogradu“ – koji su postigli veliki uspeh. O osporavanjima na koja je nailazila, o tome da li joj više leži glumačka profesija ili pisanje romana, ali i da li je neko uspeo da osvoji njeno srce, Iva će govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Aleksandar Dancu/Aleksandar Dancu

Za smeh i dobru zabavu, ovog utorka biće zadužen imitator i TikTok zvezda Aleksandar Marković, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Amidži šou“ u utorak 20. aprila uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandar Marković

#Amidži Šou

#Anid Ćusić

#Darko Lazić

#Iva Štrljić

#MC Stojan

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

#voditelj