AKTUELNO

Popularna pevačica rešila je da svoje slobodno vreme u zgusnutom rasporedu poslovnih obaveza iskoristi na najbolji mogući način i provede ga sa novim emotivnim partnerom.

Nakon što je okončala osmogodišnji brak sa suprugom Milanom Kesićem sa kojim ima sina Konstantina, pevačica Dara Bubamara ponovo je srećna i ispunjena, a za njeno emotivno stanje zaslužan je mladi košarkaš Duško Bunić, košarkaš iz Novog Sada.

Pevačici veza sa trinaest godina mlađim sportistom i te kako prija, što su odmah primetili svi njeni fanovi, poslovni saradnici, ali i prijatelji koji su već upoznali Darinog novog emotivnog partnera. Iako još  za medije nije potvrdila ovu vezu budući da detalje ljubavne romanse želi da zadrži samo za sebe, Pink.rs ekskluzivno saznaje da je članica žirija "Pinkovih zvezda" sa zgodnim sportistom otišla na romantično putovanje u Beč!

Foto: Dara Bubamara, Foto: Printscreen

Kako je otkrio izvor dobro upućen u ljubavni život Bubamare, ona je ugrabila malo slobodnog vremena koje ima i otišla u austrijsku prestonicu sa Bunićem, gde uživaju daleko od očiju javnosti.

- Ne pamtim kad sam video Daru da je ovako srećna! Otkako je upoznala Duška, ne skida osmeh sa lica i vidi se da je zaljubljena do ušiju - započeo je priču za naš portal izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda dodao:

- Ona baš ima mnogo obaveza - često putuje, nastupa, žirira u "Pinkovim zvezdama", pa ne stiže da se viđa sa Duškom onoliko koliko želi. Čim je ugrabila nekoliko slobodnih dana, otišla je sa novim dečkom u Beč. Oni su rezervisali apartman u jednom od najluksuznijih hotela u Beču u kojem provode najveći deo vremena, a uveče eventualno odu na romantičnu večeru gde uživaju u dugim razgovorima, specijalitetima i skupim pićima - otkrio je sagovornik za Pink.rs.

Foto: Foto: E- stock/ Miloš Rafailović

Iako je imala malo vremena, Dara je ovo putovanje pažljivo isplanirala i pobrinula se za to da joj niko ne ugrožava privatnost.

- Dara je ovaj put na sve mislila, jer ne želi da se njena veza provlači po medijima. Ona se dobro informisala, pa je sada odabrala hotel gde trenutno nema puno ljudi sa naših prostora, a znam da joj baš prija to što je tamo niko ne prepoznaje i ne prilazi da se upozna, traži autogram ili napravi selfi. Potpuno je rasterećena i posvetila se samo Dušku - završava izvor koji je molio da ostane anoniman.

Podsetimo, Dara je nedavno otkrila da je srećna i ispunjena, a njen osmeh i blistavi izgled govore u prilog činjenici da joj ljubavi ne manjka.

Autor: D. Tanasijević

'