AKTUELNO

Nastavlja se drama ovo troje zadrugara.

Naredna tema u emisiji "Pretres nedelje" bio je odnos Milice Kemez i Filipa Cara, kao i to što je Sanja Stanković iznela da je Car imao vrelu akciju sa Milicom pre "Zadruge".

Meni Filip nije rekao da je bio sa njom, nego da je imao s*ks sa 4 devojke. Onda kada su se posvađali, on je rekao: "Nemoj da ja pričam o Tvrđavi i Novom Sadu, gde kako i šta nabijanje... Ja sam samo povezala 2 i 2 i skapirala da njih dvoje imaju nešto - otkrila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica mi se ponovo nasmejala, ali nije da ona daje meni nekog povoda, nego je meni to tako simpatično. Ja ne sprdam Boru, izvinjavam se ako je tako shvatio. Od onog juče joj nisam reč uputio, malopre sam rekao da se premesti kad je došla tamo, da ne ispadne nešto. Naš odnos malo kad nije bila sa Borom bio je malo tako kroz šalu, da mi ona da povoda, ja je muvam... Moja namere nisu takve, ja se sprdam, volim tako da se šalim... Kada je bilo to da je kao muvam, ona je pričala da se ja sprdam... - govorio je Car.
Naravno da ja vidim da muva, ali ne znam da li muva mene ili Sanju... Ja sam mu rekla da to ne radi, jer mi ne prija... Moram da razrešim ovu situaciju, jako je bitno. Ja sam sa Carem bila u korektnim odnosima, možda sam mu tim dala za pravo da misli da će biti nešto. Kada je prestalo da mi prija to, nisam htela da mu kažem: "Odj*bi", da ne bi počeo da me vređa kao ostale devojke, onda bi Bora skočio na mene. Što se tiče Tvrđave, Sanja kaže da je sabrala 2 i 2. Car je meni spominjao da ima baku na Petrovaradinu... Kada sam bila ubeđena da neću biti sa Borom, Car mi je rekao da se kladi da hoće, a ja sam mu rekla 3 meseca sve mi plaća u Crikvenici ako se ne pomirim. Nikad Cara nisam upoznala pre rijalitija, to za Crikvenicu je bila šala... - rekla je Milica.
Milica zna kad nije bila u odnosu sa Borom, poslednja dva i po meseca, ona mi je zamerala neke stvari, odnos sa Sanjom... - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

On dođe kod mene na krevet, baca meni fore, dođe Sanja, krene isto. Meni je bilo neprijatno, rekla sam mu da mi ne baca tako fore - govorila je Milica.
Meni je ovo pekmez, gospođo Kemez. Eto, ja sam tebe muvao, nisam bio fer prema Bori, izvinjavam se, ja sam ovu priču završio. Bora je transparentan, kaže sve šta je radio, Milica nikad ne priznaje. Puste klip, ona se ograđuje... U garderoberu gornjem mi je jedanput rekla za naš odnos, ali nebitno... Ja sam spreman da nemam apsolutno nikakvu komunikaciju sa njom. Ona me je toplo dočekala, insistirala na našem druženju, pričala da imam X-faktor, ja sam ušao u vezu sa Aleksandrom, posle bio sa Minom, ušao je Bora, nismo imali neku komunikaciju... - poručio je Car.
I kad si bio sa Minom, pričao si da me nisi muvao. Moram da kažem, nikad nisam upoznala sa Carem pre rijalitija, nikad nisam imala ništa sa njim... Što se tiče Sanje i našeg odnosa, naš konflikt je počeo od onoga kad sam komentarisala za pidžamu... Meni je sumnjivo, skapirala sam da mi se nešto pakuje... Tako izgleda - zamerila je Kemezova.
Ja ti pakujem? - čudio se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam imala ništa sa njim, ne poznajem ga... U najvećem nervnom slomu kad sam bila on je rekao da smo se dogovarali da uđemo u vezu... Jako je ružno i podlo da Sanja ode na intervju i priča te stvari o meni, onda ono što je juče rekla na "Igri istine" - poručila je Milica.
To sam rekla jer si bila bezobrazna. Potkačila me je u svađi, pa sam rekla. Ne znam da li je bila sa Carem, ali stojim iza toga da je bila sa oženjenim. Ja sam upoznala jednog čoveka iz Novog Sada, on mi je rekao da je Milica psihopata, da je bila sa jednim oženjenim muškarcem, da mu je pravila haos u stanu, ja sam to iznela u svađi i to je to - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.